Vad kan jag göra åt Grått hår?

mest framgångsrika sättet att hantera grått hår beror på dess färg och konsistens samt din totala utseende. Om du upptäcker att din gråa hår passar dig finns det ingen anledning att använda hårfärg för att dölja dem. Om, å andra sidan verkar din grånande hår att tvätta ut färgen i ansiktet, kan du överväga att färga håret.

grånande hår är en naturlig del av åldrandet, men vissa folk grå mycket tidigare än andra. Om hälften av en persons hår gråfärgas före 40 års ålder, det anses vara för tidigt åldrande. Många människor har inte hår som grå förrän 60 år eller äldre. Genetik, stress, rökning och vissa brister vitamin kan orsaka för tidigt grått hår. Om ditt ansikte inte era grå hårfärg och vill prova färga din frisyr, semi-permanent i stället för permanenta färger är nog de mest överväganden.

Permanent hårfärg varar beständigt och vanligtvis täcker grå undantagsvis bra, men normal tillväxt av delarna orsakar en märkbar linje mellan den ursprungliga skugga och färgade en. På grund av starka kemiska ingredienser såsom ammoniak, de flesta permanenta färger kan vara mycket skadliga för håret. Semi-permanenta färger är mycket mjukare, plus att de tenderar att lägga skina. Det är också lättare att experimentera med olika färger för att täcka dina gråa hår eftersom en semi-permanent färgämnet kan pågå endast åtta schampon. Det finns inte heller någon märkbar linje som skapas med permanenta färger som TONING bara bleknar över.

För män med kortare hår och brinner sida, en "salt och peppar" grånande effekten ofta sägs göra vissa människor ser mer framstående. För kvinnor vars gråa hår har ett silver lägga till det, kan effekterna av grånande hår vara det vackra delar av silverglänsande höjdpunkter. White "bomullstuss" typer av grånade frisyrer är i regel inte anses attraktiv om en person har mörkare hud färg och starkare anletsdrag att transportera bort utseendet väl. Vitt hår samt blå-grå lås, kan göra många hudtoner ser för blek eller göra mörka linjer i ansiktet ser ännu tydligare.

Oavsett om du väljer att låta din gråa hår vistelse eller har det färgat, med god hand om det är viktigt. Att köpa kvalitet schampo utformad för grånande hår kan ge din frisyr en glansigare och friskare utseende som sträcker sig bortom färg. Om du väljer färg för att täcka dina grå, är det bäst att få det färgat av en erfaren hår colorist för bästa resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.