Vad bör jag tänka på när man köper en Flat Iron?

En platt järn är ett utmärkt styling verktyg för att skapa enkla, eleganta färdig frisyr. När du tänker köpa en platt järn, bör du ha rätt förväntningar på vad denna styling verktyget kan och inte kan göra. Om du har använt en platt järn innan, så vet ni hur bra de fungerar på din hårtyp. Men om du aldrig har använt en platt järn, bör du förstå att de inte helt kommer att räta ut alla hårtyper och täta applikationer av värme kan orsaka skador på i övrigt friska hår.

strykjärn finns i olika storlekar. Värmen plattor, eller den faktiska järn del, är olika bredder för att tillgodose olika långa hår. Bredden på en platt järn varierar från? tum (1,3 cm), som är en perfekt bredd för kort hår till 2 inches (5,1 cm), perfekt för längre hår. Välja rätt bredd för din längd hår är viktigt att uppnå bästa resultat.

Beakta även funktioner som olika strykjärn har. Vissa är avsedda att användas på fuktigt hår, som kan eliminera den extra värme skada av blowdryer. Om du har väldigt tjockt eller grovt hår, vill du välja en platt järn med en räckvidd på minst 20 värme inställningar. Den grövre håret, desto mer värme måste du tillfälligt ändra textur till rak. Också överväga om du vill säkerhetsfunktioner, till exempel automatisk avstängning och cool-kanter touch.

Priset på en ny platt järn kommer att variera kraftigt beroende på märke, stil och återförsäljare. Självklart måste du följa din egen budget, men de egenskaper och storlek av järn är viktiga faktorer att tänka på när man väljer en. Dyrare är inte alltid bättre och det finns gott om mellanregister prissatta järnklubbor att fungera lika bra som dyrare professionella varumärken. För att få en bra, varm platta järn, kan du räkna med att betala minst $ $ 25,00 (USD).

Om du planerar att rutinmässigt använda en platt järn för att forma håret, ska du låta håret lufttorka så mycket som möjligt. Också investera i en skyddande före stylingspray eller leave-in conditioner för att undvika överdriven torkning från värmeskador och använda en bra sköljs ut balsam efter varje schampo. Att bidra till att skapa en mjukare, mer slimmad avsluta efter uträtning med platt järn, tillämpa en lätt avslutande glans som är alkoholfri.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.