Vad bör jag tänka på när du köper pincett?

de viktigaste övervägandena vid köp pincett är form, storlek och material. Kanske viktigast är dock form: spetsig, lutad och rund spets. Vid val av form, måste du tänka på vad ni kommer att använda pincett för samt dina personliga preferenser, om något. är spets pincett ofta bäst lämpade för att ta bort hår stubb, inåtväxta hårstrån eller splitter. Den fina spets ger användaren exakt kontroll för att plocka eller ta bort oönskade mål. När du köper en pincett med en spets, bör du vara säker på att inte släppa dem och att skydda den spetsiga änden. Flesta spets pincett komma med ett skyddsöverdrag.

Slanted spets pincett ge större flexibilitet för att avlägsna oönskade eller herrelösa hårstrån. Den vanligaste användningen av lutande spets pincett är för grooming ögonbryn. Du kan använda tips för fina hår eller det lutande sektionen för resten av ditt tweezing behov. När du köper pincett med en lutande tips du bör leta efter ett par som har en skarp kant. Några kända och populära varumärken tillhandahålla gratis slipa sina pincett. för grov plockning behov, kan du överväga att köpa en pincett med en rund spets. Pincett med rund spets behöver inte slipas. Nackdelen med att köpa en pincett med en runda eller trubbiga spets är att de är mindre exakta. Vinklade och spets pincett tillåta generellt för mer exakt plockar! När du köper pincett du också vill analysera det övergripande TWEEZER storlek. För en mer optimal tweezing erfarenhet, gå för paret som passar i handen bekvämt och är lätta att manipulera. Du kan hitta pincett med längre handtag och varierande längder av sneda eller rundad topp. Om den traditionella tång stil pincett är svår att använda kan du köpa en pincett som har ett grepp som liknar en sax eller sådana med ett bredare grepp i mitten för fingrarna och tummen att vila på.

När du köper pincett leta efter ett par som är gjord av rostfritt stål för enkel rengöring och skötsel. Vissa märken av en pincett har emalj eller plastbeläggning i olika färger vilket är bra så länge spetsarna på pincetten är rostfritt stål.

Det finns många andra användningsområden för pincett som inte innehåller skönhetssalonger eller vård. Dessa inkluderar optiska pincetter, tänger stämpel, och pincett för biologi eller elektroniska arbete. För vart och ett av dessa kan du köpa en pincett som är gjorda för just ditt behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.