Vad bör jag tänka på när du köper läppstift?

köpa läppstift kan vara kul eftersom det finns många olika färger och former som passar alla. Ändå kan köpa läppstift också lite skrämmande eftersom de flesta av oss vill inte slösa pengar köpa nyanser eller formler som till slut blir inte rätt för oss. Natural Lip Color och tillstånd i läpparna, hudton och miljö är viktiga faktorer att göra när man köper läppstift. Om du står framför en stor spegel och jämför läppen färg med de släktingar och vänner Du kommer att se skillnader beroende på hudtoner. Precis som det finns varma och kalla hudtoner, det finns varma och kalla naturliga läpp färger. Förstå skillnaden mellan varma och kalla färger gör att köpa läppstift i en smickrande färg mycket lättare. Några kosmetika varumärken idag även identifiera sina produkter som är för varmt eller för kallt hudtoner som verkligen gör köpa läppstift lätt.

Cool hudtonerna har en blåaktig underton till dem när det är varmt hudtoner ha mer av en orange underton. Lip färger som är balanserat mellan varma och kalla färger såsom äkta röda ser bra ut på alla hud och läppar ton. Vi ofta automatiskt välja kläder färger som passar oss, så att du kan använda det som din guide vid köp läppstift. Koraller eller dammiga rosa, rött tegel och bruna plommon tenderar att passa dem med varmare hudtoner, medan klar rosa, röda och plommon tenderar att passa dem med svalare hudtoner.

Lip liner är en bra kosmetisk att köpa när du köper läppstift så att du kan välja färger som kommer att arbeta tillsammans. Ofta en nyans av läppen liner än är lite mörkare än läppstiftet fungerar bäst. Lip liner hjälper också till säl i "läppstiftet och gör det längre.

Glossy, fuktgivande läppstift fungerar bra på läpparna som tenderar att vara torrt och ett skikt av läpp Protector kan läggas till innan de ansöker läppstift. Matt eller grädde läppstift tenderar att visa de små linjer i läpparna vilket kanske inte den mest smickrande för torra, spruckna läppar. La solskyddsmedel är bra att titta efter när du köper läppstift att bäras utomhus. Köpa läppstift som är sparkly och glansiga eller mörk och krämig du kan ersätta din vanliga dagliga läppstift med en speciell läppstift för en kväll ute på stan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.