Vad bör jag tänka på när du köper hårfärgningsmedel?

"Är hon eller inte hon? Bara hennes frisör vet for sure! "Denna slogan utropat ett populärt märke av hårfärgningsmedel och bli ett vanligt uttryck i språket. Hårfärgningsmedel, eller hårfärg, är ett populärt skönhetsmedel, och det blir allt mer populära som Baby Boomers bli pensionärer.

hårfärgningsmedel kan användas för att täcka grått hår, eller ljusare, mörkare eller dramatiskt ändra hårfärg. Det kan vända en brunett till en platina blond. Om en person vill använda hårfärgningsmedel hemma, vad ska han eller hon tänka på?

Först måste man fundera över vad han eller hon vill göra-lägga varma toner, svalna en mässings färg eller täcka upp den grå? Dessutom är en söker permanent färg, eller om han eller hon bara vill prova något nytt? Alla dessa svar kommer att påverka beslutet. Någon som vill täcka gråa hår bör leta efter en hårfärg som särskilt nämner grå täckning. Grått hår kan vara svårt att färg, och vissa hårfärgningsmedel märken görs bara för detta ändamål. Ett varumärke har en förbehandling för håret som är tänkt att göra det grå håret acceptera färgen lättare. De som vill täcka gråa utan att ändra så mycket om deras naturliga hårfärg bör leta efter ett hårfärgningsmedel nyans som ligger nära deras naturliga färg. En annan faktor i valet av hårfärgningsmedel bestämmer vad hårfärgningsmedel ska göra. Om någon vill lägga till varmare toner eller tona ned mässings hår, han eller hon ska leta efter nyanser hårfärgningsmedel med "guld" eller "varma" i färgen namn för varma toner och "aska" för en svalare toner. För att undvika en hård eller plötslig förändring, bör man stanna inom hans eller hennes färg familj. Det är någon med medium-brunt hår ska leta efter nyanser som säger "medium gyllenbrun" eller "medium Ash Brown" eller något i den stilen. Många människor kan gå en skugga upp eller ner från deras naturliga färg, från medium brun till ljust eller mörkt brun, till exempel, men de flesta skulle stanna i detta intervall.

hårfärgningsmedel kan vara tillfälligt, semi-permanent, demi-permanent eller permanent. Tillfälliga hårfärg tvättar i två eller tre schampo. Den är perfekt för att prova en ny färg eller en kostym part. Semi-permanent hårfärgningsmedel tvättar i sju till 12 schampon. Demi-permanent hårfärg tvättar i ca 28 schampo och permanent hårfärg varar tills håret växt ut eller styckas. för en dramatisk förändring, är det en bra idé att först gå till en salong och har en professionell göra jobbet. Detta kan vara den bästa lösningen för en brunett som vill gå blond, eller en blond vill rött hår. Men när de professionella har varit på jobbet, är det sedan lättare att välja hårfärgningsmedel från butikshyllorna och göra jobbet själv.

Varumärken allmänt stämmer överens från en till nästa. Vissa kan hitta ett visst märke har precis rätt nyans för hans eller hennes hår och vill stanna med det. Många människor blir hårfärgningsmedel rekommendationer från vänner som har använt flera olika märken och har åsikter om dem. De flesta märken har webbplatser som erbjuder råd, rekommendationer skugga och även instruktioner för att läsa innan du köper.

Det är också viktigt att investera i schampo och balsam för färgat hår. Detta kommer att hjälpa färgen håller längre, och även hålla håret i god form, eftersom hårfärgningsmedel kan torka ut håret. Mest hårfärgningsmedel är tillgänglig för under $ 10. Någon som vill ha goda hårfärg kan välja detta istället för att betala salongen priset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.