Vad är vattentäta Cosmetics?

Vattentät kosmetika är inte konstruerad för att lossna, springa eller smetar, även när det är vått. Detta kan vara till hjälp i extremt fuktiga områden där make-up tenderar att köra. Vattentäta kosmetika är även bra för kvinnliga idrottare vars svett kan påverka deras make-up, eller för alla som vill ha sin make-up att se ut som om det gällde bara, trots regn och tårar. Slutligen, vattentäta kosmetika är perfekt för stranden eller poolen semester, när kvinnor vill se sitt bästa utan att offra tid i vattnet.

De flesta kosmetika har en ingrediens som kallas dimetikon , som är en silikonbaserad olja. Dimethicone hjälper till att hålla huden mjuk och hjälper till att ge en smidig tillämpning av produkten. Vattentät kosmetika innehåller en speciell form av sk dimetikon dimetikon copolyol . Detta är en vattentät version av samma olja, formuleras för att hålla kontakt med hud och hår.

Även vattentät kosmetika kan vara mycket bekvämt för kvinnor som vill ha sin make-up ser rent och fräscht oavsett omständigheter Det är inte alltid hälsosamt. Flesta vattentät kosmetika kräver speciella lösningsmedel för borttagning. Dessa lösningsmedel är oftast ganska hårda och kommer också att avlägsna sebum. Talg är en oljig ämnen som produceras i huden som fungerar som en barriär mot kemikalier, irriterande, och föroreningar. När sebum tas bort, huden är mottagliga för infektioner, brännskador och andra problem. Dessutom kommer ständigt avlägsna sebum orsaka hud vara ovanligt torr, vilket leder till för tidigt åldrande och rynkor. ska Vattentät kosmetika inte användas av kvinnor som lider av ögonlock dermatit. Ögonlocken dermatit är en allergisk reaktion på ämnen som kommer i kontakt med huden. Ofta förefaller det som hudutslag eller svullnad på ögonlocken och det omgivande området. Vattentäta kosmetika kommer bara att ytterligare irritera ögonlocket dermatit på grund av självhäftande kemikalier och teknik bort.

Även vattentäta kosmetika är användbara för evenemang såsom bröllop, födelsedagar, prom natten, eller andra speciella tillfällen, kan överdriven användning leda till eventuella skador på huden. Det bästa alternativet är att spara vattentät make-up för de sällsynta tillfällen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.