Vad är tillfälliga tatueringar?

tillfälliga tatueringar är avtagbara konstruktioner som är avsedda att tillämpas på kroppen. Till skillnad från riktiga tatueringar, när någon blir trött av en tillfällig tatuering, han eller hon kan helt enkelt tvätta bort det. En tillfällig tatuering kommer naturligtvis också att bära bort med tiden. Det finns ett antal olika typer och former för tillfälliga tatueringar, precis som är fallet med riktiga.

Många är bekanta med den typ av tillfällig tatuering som kommer i form av en bläcköverföring. För att tillämpa tatuering är bläcköverföring hålls mot huden under en fuktad svamp tillämpas på baksidan för att lossa bläck och uppmuntra den att fastna på huden. Ofta är bläcket blandas med ett lim lösning för att uppmuntra den att stanna kvar på huden i upp till en månad. Vissa företag gör också tillfälliga tatueringar som är utformade för någon som klistermärken och dekaler, verksamma på en liknande princip med lim för att fastna på huden. Det finns också en lång tradition av temporära tatueringar i många kulturer, särskilt i Mellanöstern och Indien, där många kvinnor få hennatatueringar på speciella tillfällen som bröllop. I andra delar av världen, har vegetabiliska färgämnen använts för att tillfälligt färg på huden eller göra tatueringar. I den västerländska kulturen, ansikte och kropp målning känner också former av tillfällig tatuering, för att pryda kroppen för en kort tid. är andra temporära tatueringar görs med en stencil och en airbrush eller pensel med speciellt utformad bläck. Dessa tatueringar kan ofta se extremt realistiska, så länge de mönster som är enkla och kantiga. Beroende på vilken typ av färg, kan tatueringen har betydande uthållighet. Dessa tillfälliga tatueringar är ofta i filmskapande för att skapa tatueringar för en av karaktärerna. Det finns alla möjliga anledningar att använda temporära tatueringar. Vanligen är det många som får dem på skoj eller festligheter. Människor som funderar på verkliga tatueringar kan få en tillfällig tatuering av önskad design medan de tycker om det, eftersom att leva med en tillfällig tatuering tillåter dem att tänka på placering och om de verkligen älskar mönstret.

p

häften tillfälliga tatueringar kan hittas i vissa butiker. Människor kan också utforma egna hemma med material runt huset såsom markörer eller med hjälp av en gör-det-själv kit. Yrkesmässiga tillämpningar av henna och grönsaker färgämnet finns någon tatuerare och specialbutiker, och airbrushing är tillgänglig via dessa källor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.