Vad är olika typer av hårväxt produkter?

Det finns flera anledningar till varför en person inte kan vara nöjd med hans eller hennes hår. Kanske han eller hon en gång hade långt hår som skars eller blev skadade. Det är också möjligt för människor att drabbas av håravfall eller brott på grund av vissa typer av medicinsk behandling. Oavsett skäl finns det åtskilliga hårväxt produkter på marknaden som kan hjälpa. Dessa inkluderar schampo, vitaminer och hår mat.

Två av de vanligaste typerna av hårvårdsprodukter tillväxt är schampo och balsam. En person i allmänhet kommer att tycka att dessa produkter är utvecklade för att hantera en mängd hår problem. En av dem är behovet av ökad tillväxt.

Många schampo och balsam anspråk på att vara speciellt framtagen för att främja hårväxt. Dessa omfattar ofta Panthenol, vilket är en form av vitamin B som man tror att absorbera långt in i hår och hårbotten. Också omfattar vanligen flera andra unika kombinationer av både kemiska och naturliga ingredienser. Även om en person kan uppleva resultat antingen ett schampo hårväxt eller conditioner, är det ofta påpekas att de bästa resultaten är erfarna när båda används.

Hårväxt produkter som är kvar på håret eller hårbotten kan också användas. Ett bra exempel är hår mat. Dessa produkter får inte vara lockande för dem som har fett hår eftersom dessa produkter i allmänhet feta. Vanligtvis är det håret skildes och dessa produkter appliceras direkt på hårbotten. Därefter kan en liten del tillämpas direkt på håret också. Hair mat är ofta berikad med en kombination av naturliga ingredienser som vitaminer och växtmaterial. Det finns också ett antal spray-on produkter hårväxt som finns tillgängliga. Dessa hävdar i allmänhet att vara berikad med näringsämnen såsom proteiner och aminosyror. Man tror att de kan bidra till att främja tillväxt genom att skydda och stärka de delar av håret. Dessa är vanligtvis appliceras på håret dagligen innan håret är utformade. Det anses allmänt att friskt hår medföljer en sund kropp. En anledning kan en person inte uppleva hårväxt att han eller hon vill är att han eller hon inte få de näringsämnen som behövs. Om detta är fallet, kan vissa människor vill ta som tillägg till aktuella produkter.

Det finns många vitamin blandningar som saluförs för hårväxt. Dessa omfattar vanligen vitaminerna B och C. De kan också innehålla betakaroten, zink och kisel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.