Vad är några ögonbryn Forma Tips?

Nicely friserad och underhållas ögonbryn ge form åt ögat och karaktär till ansiktet. Ful grooming misstag faktiskt rikta uppmärksamheten bort från ögon och andra ansiktsdrag, vilket inte är målet för en väl vårdad utseende. Plockning av ögonbryn är så enkelt som rakning eller tillämpa smink och bör inte förbises om välpreparerade ser är vad du går för. Följande plockning av ögonbryn tips hjälper gör enkla ögonbrynet underhåll.

Trimma ögonbrynen för att undvika att gå vilse och besvärliga hårstrån från att förstöra den övergripande formen. Använd ett ögonbryn borste till fläkt håren utåt och uppåt. Trim lång eller oregerliga hår med ögonbryn sax. Om du har ovanligt tjocka eller buskiga ögonbryn, kan du klippa dem genom att köra en fin kam tand barberare genom ögonbrynet och lyfta en aning utåt bort från ansiktet. Trim hårstrån som fortfarande sticker ut genom kammen. När det gäller plockning av ögonbryn, hitta den form som är rätt för din ansikts-strukturen är viktig. För att göra detta genom att placera en penna vertikalt längs varje kant av näsan. Varje del av ögonbrynet som sträcker sig utanför kanten på pennan närmast näsryggen bör tas bort. På den yttre kanten av ögonbrynet, ort kanten av en penna vertikalt längs den yttre hörnet på varje öga. Några hårstrån som sträcker sig utanför kanten på pennan mot tinningarna bör också tas bort. att avgöra var den båge av ögonbryn bör, använda samma penna anpassas vertikalt med iris, eller färgat en del av ögat. Bågen ögonbrynet bör vara direkt ovanför iris. Detta bidrar till att forma ögonbrynet att framhäva ögat. Mark varje punkt, på bågen och den inre och yttre hörn med ett ögonbryn penna tjäna som vägledning. För att ta bort hår, pincettliknande hår snarare än raka dem och undvika hårborttagningsprodukter krämer för plockning av ögonbryn. Vaxning är också ett alternativ, men är svårt att göra ensam. Om du föredrar vaxning, lokalisera en fullservice salong och få dem professionellt gjort för att undvika plockning av ögonbryn missöden. Tweezing är en mer exakt metod för plockning av ögonbryn när vi blir ensamma. Använd pincett som är i god form och med slutar att träffas och anpassa ordentligt. Förbered ögonbrynen genom att placera en varm tvätta tyg över ögonbrynet i flera sekunder. Rycka hår i riktning mot tillväxten snarare än mot den. Om du har ganska smal eller väldigt ljusa ögonbryn, kan du fylla i formen med ett ögonbryn penna nära matchar din naturliga färg, eller välja en färg är något mörkare än din ögonfransar. Undvik överdriven fylla i med blyertspenna eftersom detta ser artificiell och motverka syftet accentuera ansiktsdrag och kommer att distrahera från dem i stället.

Om du har problem med plockning av ögonbryn början, eller har aldrig haft dina ögonbryn form, besöka en salong och få en professionell forma dem och be dem visa dig hur bästa för att behålla dem. För personer med ostyrig ögonbryn även efter formning, överväga att använda ett ögonbryn forma gelen. Denna produkt är en klar gel, liknande mascara, och kommer att bidra smidig och forma svårt ögonbrynen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.