Vad är några frisyr tjockt hår?

tjockt hår kan vara svårt att stil och hantera, eftersom det tenderar att härva lättare, och det kan bli mycket svullet snittyta dåligt. Det finns ett antal frisyr tjockt hår som kan göra det lättare att hantera, och mer attraktiv, och innan de med tjockt hår förtvivlan, vissa stilar egentligen bara jobba med tjockt hår, så tjockt hår har sina fördelar också. Om du har haft problem med att hantera ditt hår för en tid kan du också överväga att byta stylister för att hitta en frisör som kommer att arbeta mer effektivt med ditt hår, leta efter en frisör som har ett Stylebook som innehåller frisyr tjockt hår för bästa resultat.

Flera drag är fallet i de flesta tjockt hår. Som en allmän regel, desto kortare frisyr, blir det puffier tjockt hår, så att folk med tjockt hår ska hålla sig till antingen extremt kort eller medellång till lång nedskärningar. Mycket kort nedskärningar inte lämnar tillräckligt med hår för att få rörigt, och längre skär hålla håret ner med blotta tyngd. Tjockt hår tenderar också att ha mycket volym, så några av de bästa frisyr tjockt hår inriktas på att minska volymen.

Lager kan vara stor i tjockt hår, så länge de inte är för kort på upp i huvudet. Som en allmän regel, rak, ser kantiga nedskärningar inte bra med tjockt hår, eftersom de vänder håret i en kil. Frisyrer med mer dynamik, till exempel avsmalnande ändar, lager och asymmetriska nedskärningar, skapar ofta mer struktur och en illusion av rörelse, vilket gör tjockt hår ser mindre tung. Människor med mycket lockiga, out-of-control tjockt hår kanske vill överväga att använda en platt järn för att minska volymen av sitt hår, medan personer med extremt rakt hår kan vara bra att tänka på en våg, som ger håret mer bounce.

frisyr tjockt hår kan också omfatta färg, så länge som färg tillämpas med försiktighet. Strimmor i kontrasterande färg är idealiska, eftersom de bryter upp utseendet på håret, vilket gör det verkar mindre tät. All-over färg behandlingar tenderar att göra tjockt hår ser nästan ut som en peruk, eftersom densitet och enhetlig färg ser mycket onaturliga tillsammans. Det är också helt rätt att spela med strimmor av djärva färger som magenta, blå eller gröna, som kan lägga till några visuella intresse för tjockt hår.

Några frisyr tjockt hår egentligen bara fungerar på tjockt hår, och de ger människor med långt, tjockt hår en chans att visa upp sina vackra hår. Många updos, till exempel, är mest lämpliga för personer med mycket hår att leka med, eftersom håret kan vara böjt och stylade runt updo. Ponytails tenderar att se bäst med tjockt hår och tjocka hår personer vanligtvis har tillräckligt hår för att skapa pigtails, om de vill skapa en något yngre utseende. Tjockt hår är också väl lämpade för flätning, och det finns ett antal olika typer av flätor inklusive fishtails och vända franska flätor som ser fantastisk när ett tjockt hår är inblandade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.