Vad är några Homemade Skin Care alternativ?

Det finns flera sätt att ta hand om din hud med hemlagade ingredienser. Hemmagjord hudvård tenderar att vara billigare än hudvårdsprodukter som köpts i butiken, och dessutom ger dig större kontroll över de ingredienser i hudvårdsprodukter. Detta kan vara en stor fördel för människor som ofta upplever allergiska reaktioner. Ett antal saker du redan har runt huset kan användas för hud-och hårvård hemma, och du kan beställa ytterligare specialmaterial ingredienser via företag som specialiserat sig på råvaror för hudvård. finns ett antal saker som används i hudvård, inklusive tvålar, exfoliants, mjukgörande och masker. Du kan göra högkvalitativa tvålar för hudvård hemma med hjälp av kommersiellt framställt tvål baser, eller du kan göra din egen tvål, om du känner dig ambitiös. Raw Kastilien tvål är ett utmärkt val för hemmagjord hudvård, och finns i block och flytande form. Du kan också hitta vanlig gel tvål och andra former av tvål genom kataloger hudvård. Göra specialty tvål hemma, lägg eteriska oljor, torkade blommor, örter, eller ens kryddor för att skapa saker som Rose tvål, choklad tvål, lavendel tvål eller orange tvål. För en exfolierande tvål för kroppen, smälta grundläggande Kastilien tvålar och rör i havregryn, socker, kaffe, eller finmald nötskal innan hälla tvål i formar och gör det möjligt att ställa in. P

Exfoliants är utformade för att bort död hud, främja tillväxten av nya hud och håller huden smidig. Göra exfoliants, är allt du behöver en Exfoliant, en transportör olja som Grapeseed olja och dofter, om så önskas. För den känsliga huden i ansiktet och händerna, exfoliants som socker, kan fruktkött, mark nötskal, havregryn och bambu fiber göras under huden på andra ställen på kroppen kan exfolierad med marken pimpsten, salt, kaffe, eller sand. Bakpulver händer också att göra ett stort Exfoliant, och den har den fördelen av lugnande irriterad hud. Carrier oljor finns från kosmetiska leverantörer, och du kan också använda vanlig olivolja, Grapeseed, eller nötter oljor från mataffären. Några ytterligare ingredienser exfoliants kan innehålla saker som kryddor, örter, torkade blommor, och eteriska oljor som kan ge näring åt huden eller gynnar en viss sinnesstämning.

Återfuktning är produkter som är avsedda att påverka huden. Regelbunden användning av en fuktighetskräm kan förhindra spruckna, torr hud, och intensivt fuktgivande kan bidra till att behandla grov, fjällande hud som det finns på knäna och oljor. En av de bästa moisturizers är tydligt olja, som kan gnidas in i huden efter en dusch. Unscented oljor som Grapeseed fungerar mycket bra för detta, och eteriska oljor kan tillsättas för att göra en doftande kropp olja. Du kan också köpa raffinerade och stelnat mutter oljor, kakao smör, och så vidare från kosmetikaföretag, smälta ner dem och blanda dem med Grapeseed olja för att göra ett organ smör till hemgjorda hudvårdsprodukter.

Masker tjänar flera funktioner, beroende på de berörda ingredienserna, och de är en nyckelkomponent i hemmagjord hudvård. En mask kan bekräfta huden, återfukta, lätt irriterad hud, eller dra ut den överflödiga oljan som kan bidra till bildandet av akne. Många masker är baserade i lera, och kosmetiska leror som franska gröna och kinesiska vita kan köpas genom kosmetikaföretag. Du kan också göra åtstramande och torkning masker med ingredienser som fruktkött, eller lugnande masker med kokt mosad havremjöl. Köket har mycket händig ingredienser: mosad banan, avokado, yoghurt, pulveriserad tång och honung kan alla användas i ansiktsmasker, men inte tillsammans.

Homemade hudvård kan också stödjas med hjälp av terapeutiska bad. Om du har irriterad hud, lägg pulveriserad mjölk, kosmetiska leror, bakpulver, eller pulveriserad havremjöl till din badvattnet. Vulkanisk aska, pimpsten, jord och torkad tång och eteriska oljor kan också läggas till badvattnet för hud förmåner. För att förhindra bildning i badkaret, blanda din bad tillsatser i en stor skål med lite varmt vatten och häll i skålen i badet eftersom det fyller.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.