Vad är hårfärgningsmedel Stripping?

hårfärgningsmedel strippa är en process som används för att ta bort oönskad hårfärg. Det fungerar bara när håret har färgats mörkare än sin ursprungliga bas färg, och det används vanligen som ett förspel till färgkorrigering, vilket innebär att håret ska färgas igen efter att den tagits bort för att uppnå önskad färg. Som ni kanske förstår, kan hårfärgningsmedel stripping bli mycket hård mot ditt hår, så det bör undvikas, om möjligt, och du kanske vill överväga att gå till en salong för denna tjänst. Efter hårfärgningsmedel strippa har gjorts, är det mycket viktigt att regelbundet djupt villkor håret i flera månader.

Oönskad hårfärg händer, och ibland människor som inte kan vänta på att tona eller växa ut. Ibland någon gör en radikal förändring färg och inte gillar det, eller ett färgämne visar sig mycket mörkare än väntat. Vid andra tillfällen använder någon en radikal och onaturlig färg i håret och måste snabbt korrigera det att uppfylla villkoren för ett arbete eller en anställningsintervju. Hårfärgningsmedel stripping använder kemikalier för att göra håret mer porös så att färgämnet kan dras ut ur håret med andra kemikalier. Eftersom håret blir mer porös som en följd av hårfärgningsmedel strippning, en ny färg kan vara överlagrat efter att strippa är färdig. Dock måste detta ske med försiktighet, eftersom hårfärgningsmedel strippa kan ta bort bas färg på håret, leda en ny färg för att slå en rolig färg. Till exempel, mörkt hår färger har ofta en bas färg rött, om håret är askgrå blond efter hårfärgningsmedel strippning, en brun hårfärgningsmedel kan grön. Därför finns två preparat jobb behövs, som kan ersätta den bas färg och en annan för att skapa önskad färg och ton. Den ökade porousness av håret gör det också mer ömtålig. Efter hår torrsanering, kan håret känns spröd och grov. Deep conditioning krävs för att släta ut håret, och du kanske vill klippa håret för att ta bort gamla hår och slutar split kan hamna ser obehaglig på grund av stripping process. En salong kan ofta erbjuda speciella produkter som återfuktar och håret efter hårfärgningsmedel strippa.

De kemikalier som används i hårfärgningsmedel strippa är mer frätande än de som används för att bleka eller ljusare hår. De bör hanteras omsorgsfullt och i enlighet med anvisningar från tillverkaren, om du känner dig tveksam till att arbeta med dem, prata med en professionell hår. Om du behöver band håret som en följd av en salong färgämne jobb, bör du gå tillbaka till salongen och de flesta salonger erbjuder gratis färgkorrigering om du inte är nöjd med din hårfärg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.