Vad är ett bröstimplantat Revision?

ett bröstimplantat översyn är en typ av plastikkirurgi förfarande som syftar till att korrigera eller revidera befintliga bröstimplantat. Bröstimplantat revideringar är vanliga i plastikkirurgi industrin, som konstgjorda bröst kan tendera att sag eller utvecklas under en längre tid. Bröstimplantat översyn är också nödvändig om den ursprungliga kirurgen gjort ett misstag, eller om det har tekniken går framåt och en kvinna vill ha nyare använt implantat.

Bröstimplantat traditionellt antingen saltvatten eller silikon. Det finns fördelar och nackdelar med båda, men Silikonimplantat tenderar att ha en mer naturlig känsla enligt vissa plastikkirurger. Tyvärr togs silikonimplantat bort från marknaden i början av 1990 på grund av en potentiell cancerrisk, och att de var godkända av FDA igen 2005. Som ett resultat, det finns många kvinnor har saltlösning implantat men skulle föredra silikon. Bröstimplantat översyn tillåter kvinnor att få sina silikon bort implantat och har saltlösning implantat in istället. Detta är en populär form av elektiva bröstimplantat revision. Både saltlösning och silikonimplantat kan också utvecklas under en längre tid. Till exempel kan porlande uppstå där huden börjar titta texturerade eller rynkiga. Implantatet kan också flytta på sin plats, eller till och med punktering och börja läcka. Om det uppstår problem, ett bröstimplantat ändring får inte vara ett val förfarande. Det kan bli nödvändigt för att återställa ett normalt utseende på brösten. Det kan också bli nödvändig om en kvinnas bröst börjar sag eller hänga med åldern, vilket den ursprungliga implantat att se onaturlig eller oattraktiv.

Slutligen, en del kvinnor väljer en översyn för att göra sina bröst antingen mindre eller större. Vissa kvinnor utvecklar tillbaka problem med mycket stora bröst, och som sådan kan besluta att de vill eller behöver sätta in mindre implantat. Andra kvinnor är nöjda med sina implantat, men bestämmer att de vill ha större, kräver revision.

Alla ombord certifierad plastikkirurg kan göra en översyn, men patienter bör i allmänhet välja en kirurg som har erfarenhet av revidering av befintliga bröstimplantat. Revision kan vara mer komplicerat än en inledande bröstimplantatkirurgi, eftersom den befintliga ärr efter snitt och befintliga implantat måste åtgärdas innan den nya implantat kan sättas in.

Det kan vara särskilt viktigt att välja en kirurg med erfarenhet av revideringar om han har rättat misstag att en annan kirurg gjort, eller problem som utvecklats till följd av implantat. Korrigera problem kan ta extrema mängder av skicklighet och erfarenhet, och en kirurg som har utfört ändringar kommer att ha störst chans att nå naturligt resultat. Han eller hon ska alltid vara klart i förväg vad han kan göra, innan patienten genomgår en översyn förfarande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.