Vad är en vit Ink Tattoo?

En vit tryckfärg tatuering är en tatuering som har skett helt i vitt bläck. Beroende på skicklighet tatuering konstnären och hy för kunden, ett vitt bläck tatuering kan se ganska tydlig. Mest vitt bläck tatueringar ser ut som ärr, och de är ibland misstas för brandings, många människor som får dessa tatueringar få dem av just denna anledning. Om du funderar på en vit tryckfärg tatuering måste du göra din forskning mycket noggrant, eftersom det är lätt för dessa tatueringar gå väldigt, väldigt fel. När någon är tatuerade, använder en konstnär en mycket kraftig nål att driva bläck i huden, under hudlagren som rutinmässigt sloughed bort. Efter en period av healing, under vilken tatuering kan se svullet eller snedvriden, är ett mönster kvar. När det gäller ett vitt bläck tatuering, visar mönstret upp som något ljusare än den övriga huden, ser ut som ett ärr eller märke. När väl omhändertagna kan tatuering varar livet ut, även om det kan behöva röras upp.

Många tatuerare som gör vitt bläck tatueringar säger att de ser bäst om människor med blek hud, och att det är en bra idé att placera dem på ett område av kroppen som inte ofta utsätts för solljus. Överdriven solexponering kan tona tatuering, vilket ledde till att försvinna helt eller skapa en underlig nyans av brunt eller gult, beroende på bläck som används. För kunder med mörkare hud, kan det finnas några alternativ, det är bäst att prata med en tatuering konstnären själv om din situation.

Fördelen med ett vitt bläck tatuering är att det är ytterst subtil, vilket gör att människor att dölja det mycket lättare än en svart eller colorwork tatuering. För människor som är intresserade av utseendet varumärkesvård eller styckning, vitt bläck tatuering kan användas för att skapa mycket mer detaljerade, och den helande tenderar att vara mer pålitlig. Nackdelen med en sådan tatuering är att det är utsatt för blekning och missfärgning, som båda kan vara en besvikelse. när de söker tatuerare för ett vitt bläck tatuering, är det en god idé att diskutera tatuering noga , till och be om en portfölj med tidigare arbeten. Om möjligt hitta bilder av konstnärens tatueringar när de är färska och successivt av healing att se hur de visar sig. Du bör också vara mycket noga med schablonen som konstnären gäller för din hud, eftersom bläcket i vissa schabloner överföra på nålen, missfärgning resulterande vitt bläck tatuering.

När ett vitt bläck tatuering börjar tillämpas, det ser svullet och förvrängs, ungefär som en brännskada, och det kan ha en konstig gulaktig färg på grund av lymfa som översvämningar till platsen för såret. Om eftervård anvisningar följs, bör tatueringen börja bosätta sig inom några veckor. I händelse av att du får ett vitt bläck tatuering och är missnöjda, prova att gå tillbaka till den ursprungliga artisten för att hantera situationen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.