Vad är en tråd Face Lift?

En tråd ansiktslyftning är en plastikoperation förfarande som ger en patient med ett mer ungdomligt utseende ansikte. Erbjuds som ett alternativ till konventionell teknik ansiktslyft, anses det icke-invasiv. Istället för att skapa stora snitt, avlägsna fett, och ordna muskel, tråd ansiktslyftning kirurger gör bara små snitt i dem och använder tråd för att flytta en persons ansikte. En person som valt detta förfarande får endast kräver lokalbedövning och en kort återhämtningstid.

Normalt är tråd ansiktslyftning kirurgi reserverade för personer som endast har minimala tecken på åldrande ansiktet. Förfarandet kan användas för att korrigera hängande hud i ansiktet, speciellt inom områden som kinden och käken. Detta förfarande kan även användas för att strama hängande hud på halsen området.

Även om vissa typer av operationer ansiktslyftning kräver långa snitt i dem och lämna märkbara ärr, kräver tråd hiss kirurgi heller. Att utföra denna operation, en plastikkirurg gör mycket små nedskärningar i patientens ansikte och sedan trådar en speciell typ av kirurgisk tråd genom nedskärningar. Trådarna har små hullingar på dem som fäster på huden från insidan, så att kirurgen kan dra i trådarna, lyfta huden. Effekten är en något förhöjd, slätare ansikte, och förändringar i utseendet är ofta märkbar på en gång.

Många hänvisar till en tråd ansiktslyftning som lunchtid hiss eftersom det kan avslutas i tid många människor tar att äta en förlängd lunch måltid. Förfarandet har oftast bara en timme eller två för att komplettera och inte kräver narkos, vilket gör att patienten medvetslös. Patienterna får oftast bara lokalbedövning för att döva de drabbade områdena före det kirurgiska ingreppet, men några kan också få ångestdämpande medicin för att hjälpa dem att slappna av.

Även tråd hiss anses inte större operationer, det finns vissa komplikationer risker. Till exempel kan en patient utvecklar en infektion, eller en av trådarna kan bryta. Ibland trådarna blir synliga under ytan av huden. De kan även röra sig och göra den ena sidan av ansiktet ser annorlunda från de andra. Dessutom kan vissa patienter uppleva tillfällig domningar i de områden som berörs av förfarandet.

Återvinning gånger efter hissar tråd ansikte är i allmänhet kort. Patienter kan ha att äta mjuk mat i flera dagar och ta över receptfria smärtstillande. De flesta människor kan återuppta sina normala aktiviteter inom en vecka efter operation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.