Vad är en galt borste?

Ett vildsvin borste är en hårborste görs med vilda hog hår. Denna typ av hårborste säljs som en fysisk snarare än syntetisk borste. Syntetiska hårborste borst är gjorda av plast. Eftersom plast och metall borste borst är inte absorberande de inte distribuera hårets oljor lika lätt. Fine normala hår av valfri längd anses vara idealisk för ett vildsvin borste. mycket tjockt eller extremt lockigt hår tenderar att borsta ut bättre med hårdare borst av metall och plast hårborstar. Ett vildsvin borste är ofta för mjuk för dessa hårtyper, medan metall och plast borst kan vara alltför skadligt för fint eller tunt hår. Ett vildsvin borst hårborste kan vara särskilt effektiva på oljiga typer av tunna till normala hår. Den naturliga fibrer ta och fördela olja från hjässan ner till ändarna, som ofta är den torraste delen av håret.

Boar Bristle penslar finns i spädbarnets att vuxens storlekar. Handtaget av alla storlekar av vildsvin borste är mest sannolikt att vara gjorda av trä, även om det finns syntetiska handtag finns också. Vildsvin pensel handtag kan vara mörk eller ljus i färg, medan borsten är antingen blond, brun eller svart. De former av vildsvin borst hårborstar omfatta rektangulär, paddel, ovala och runda. Den runda vildsvin hårborstar görs för styling och forma med blås torktumlare, medan den ovala typerna är mer all-purpose. En smalare rektangulär vildsvin borste kan användas för att öka volymen, medan squarer, paddel-formade stilar kan skapa jämnhet och glans.

Naturliga vildsvin borstar är populär bland både män och kvinnor. Den naturliga styling av borst, tillsammans med en attraktiv trä handtag kan låna en organisk, spa-liknande utseende till ett badrum bänk eller toalettbord. Ett vildsvin borste är också slitstark och bekväm för resor eller att bära i en sportväska till gymmet.

Som borsten av vildsvin borstar är tätt packade tillsammans i täta rader, kan de vara svåra att rengöra. Flytta en kam tänder genom raderna kan hjälpa till att avlägsna damm och trådar hår fångad djupt i borsten. En liten mängd schampo tillämpas på våta borsten av en galt borste kan gnidas in med fingrarna. Hårborsten bör sköljas noggrant utan att få trä handtaget för blött. Galten borst hårborste ska sedan lämnas att torka väl.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.