Vad är en fransk manikyr?

Som en stil manikyr som är enkel men ändå elegant, den fransk manikyr har vita tips som framhävs av ett naturligt utseende bas. Populariserades av high fashion och populära kändisar under det senaste århundradet, fortsätter fransk manikyr för att spela en roll i modetrender idag. Här är lite bakgrund om utvecklingen av den fransk manikyr, och även omfatta en del av skillnaderna som finns idag.

När ingen vet med säkerhet när eller om fransk manikyr infördes, kan det inte bli tvekan om att den 19th century, var tekniken populär i ett antal franska nagel salonger. Stilen uppmärksammats av amerikanska modedesigners i början 20th century, vilket ledde till en omfattande användning av den franska manikyr bland de populära skådespelerskor av 1920-talet. Därifrån kvinnor över hela USA efterliknas tekniken. Trenden fortsatte långt in på 1930-talet, med många kvinnor att göra fransk manikyr del av deras standard behandling på lokal nagelsalongen. På grund av den ekonomiska depressionen som gripit de flesta av nationen, började fyndiga kvinnor att lära sig stegen för att skapa utseendet på manikyr hemma.

Även en relativt enkel process, fransk manikyr brukar vara bland de dyrare i salongen alternativ. Normalt är en schablon används för att skapa en tydlig avgränsning mellan naturlig del av spiken, och den del som är borstas med en vit nagellack. I vissa fall är den linje skapas frihand, med nagellacksborttagare användas senare i processen att ta hand om eventuella brister. Idag finns ett antal hem fransk manikyr kit som tillåter kvinnor att anpassa tekniken för att passa deras egna behov. Handy schabloner ingår i kit tillsammans med en rad nyanser av neutrala och vita polska och GRUNDPOLISH.

Flera varianter av fransk manikyr erbjuds idag. I stället för en neutral ton för den nedre delen av spiken, är ett sätt att använda en blekrosa lager för att accentuera den vita tips. I andra fall är olika nyanser från Ecru till Tan ihopkopplade med tips. Den amerikanska versionen av fransk manikyr funktioner tillämpningen av beige tips tillsammans med en solid rosa bas.

Precis som det finns fransk manikyr, det finns också pedikyr behandlingar som använder liknande metoder. Detta innebär att det är möjligt att par matchande pedikyr med en av de olika franska manikyr behandlingar, gör ett väl polerat utseende efter slitage med öppna toed skor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.