Vad är en Volumizing Perm?

En Volumizing Perm är en typ av permanent våg som syftar till att skapa volym i kundens hår, med mindre betoning på lockarna förknippas med klassisk perms. Denna typ av permanent är lämplig för en rad olika hårtyper och nedskärningar, och det tenderar att vara billigare än en traditionell perm. Dessa perms också att försvinna mycket snabbare än traditionella perms, en Volumizing Perm varar cirka sex veckor, snarare än de sex månader eller mer i samband med andra perm tekniker.

Precis som i en vanlig perm är kemikalier används på håret att koppla det i början av en Volumizing Perm. Håret är virad runt berusande stavar eller papiljotter, som kan vara av olika storlekar, beroende på önskad våg. Innan en NEUTRALIZER tillämpas på håret att ställa Perm är stängerna tas ut, så det lockar slappna av något, som bildar en bouncy våg snarare än klassiskt stram lockar. Den resulterande vågiga håret har större volym, vilket ger en strukturerad titt på platta eller håglös hår och skapa det ofta önskvärt studsa i samband med friskt, vackert hår. De kemikalier som används i en Volumizing perm är identiska med dem används i konventionella perms, vilket innebär att de kan vara mycket hårt på håret. Efter en permanent bör kunderna följa anvisningarna från sin frisör för att säkerställa att de tar hand om sitt hår ordentligt. Allmänhet, Perm-säker schampo och balsam måste användas, och djupa förhållanden rekommenderas att återställa fukt till håret. En permanent bör borstas, kammad, och torkas med omsorg. Eftersom de kemikalier som används i fasta är hårda, de flesta stylister inte rekommendera perming torr eller färg skadat hår. De brukar också rekommendera färg efter en permanent, efter en vänta så att håret att återhämta sig från Perm. En etisk stylist kommer att tala klienter oavsett om de är bra kandidater för perms, och de kommer att rekommendera den typ som bäst passar kundens behov. Om du funderar på en permanent av något slag, ta in en hänvisning bild för att diskutera önskad look med en stylist, du inte vill gå i att be om en Volumizing Perm och gå ut med den strama, spänstiga lockar en spiral perm .

Många salonger erbjuder fasta, oftast genom en tekniker som tävlar i tekniken. Det är en bra idé att begära en portfölj med tidigare arbeten, för att demonstrera tekniker erfarenhet och skicklighet, och du kanske vill fråga om vad salongen har i händelse av ett dåligt resultat. Många salonger erbjuder bidrag eller lagra kredit när det gäller hår dåliga erfarenheter, men det är en bra idé att ta reda på salongen policy innan någons händer röra huvudet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.