Vad är en Tattoo Machine?

Ibland kallas en tatuering pistol eller järn, är tatuering maskinen en enkel anordning som används för att skapa en tatuering. Många modeller av maskinen kan hållas lätt i ena handen. Tattoo maskiner gör det möjligt för konstnären att röra sig lätt längs ytan av huden och kör färgade pigment i den övre skikten av huden skiktning, skapa önskad design.

Medan tatuering maskinen har funnits sedan slutet 19th century, har enheten utvecklats bortom enkla tuben och nålen konstruktion som användes vid den tidpunkten. Idag gör tatuering maskin användning av en rad elektromagnetiska spolar som hjälper till att flytta nålen band upp och ner under ytan av huden. Som barer flytta, är bläck injiceras i huden och skapar en permanent märkning. Användningen av tatuering maskiner av detta slag har blivit allt vanligare eftersom fler människor väljer att få en eller flera tatueringar. Till skillnad från de tidigaste modellerna, löper tatuering maskin idag av växelström. Den stadiga strömflödet bidrar till att uppnå en jämn rörelse till rullar på enheten och även hjälpa till att kontrollera mängden bläck som avvisas på varje punkt i processen. Slutresultatet är att tatueringen konstnären kan fokusera mer på hans eller hennes uppmärksamhet till utformningen av det önskade tatuering och ägna mindre tid åt att hantera splotches av överskjutande bläck. Eftersom det är möjligt att justera hastigheten och graden av penetration av maskinen, kan konstnären anpassa användningen av tatuering maskin till hans eller hennes egen stil och metod för tatuering.

Även professionella tatuerare oftare utnyttja tatuering maskin, finns det flera modeller som kan köpas och användas i hemmet. Några av dessa hem kit som följer med tatuering maskiner kommer att innehålla instruktioner för att skapa mycket grundläggande tatueringar som inte kräver ett mycket detaljerat. Det är dock rekommenderat att är en invecklad konstruktion önskas för tatuering att anlita en professionell tatuering konstnär engageras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.