Vad är en Sea Salt Scrub?

En havssalt scrub är en hud Dam som är gjord av havssalt. När ett salt scrub masseras in i huden, tar bort dess struktur döda hudceller. Saltet partiklarna är tillräckligt små för att effektivt rengöra porerna, samtidigt åtstramande och stärka vävnaden.

Vanligtvis innehåller havssalt buskmarker bara salt och några massageolja. Små korn salt är oftast att föredra framför den stora saltkristaller, som små partiklar socker scrub, partiklar som är mindre salt normalt ger en mer grundlig rengöring.

Torr hud beror vanligen av döda hudceller. Sådana celler finns vanligen i översta hudlagren. Lagren under, dock där hudceller som innehåller naturlig fukt finns i regel. Efter flera användningsområden är havssalt skrubba normalt innebar att gradvis skrubba bort de övre skikten tills bara friska lager kvar.

Salt glöd eller scrubs salt, är spa-kroppsbehandlingar som använder havssalt scrub. Förutom salt och fuktgivande olja, spa salt bodyscrub behandlingar ofta genomföra dofter såsom lavendel, fikon, eller citroner. Även om en person kan få bara ett salt glöd, denna behandling i allmänhet av en avgiftande lerinpackning eller tång sjal. Detta beror på att exfoliering att havssalt scrub ger stimulerar blodcirkulationen, i allmänhet anses vara idealisk förberedelse för huden avgiftning.

Spa salt scrub behandlingar brukar börja med den person som lägger ansiktet nedåt på en massage bord och täcks med en handduk eller ett lakan. Spa teknikern kommer då brukar börja massera havet scrub salt kropp i huden. När ryggen är gjort, är den person normalt ombeds att lämna över så att riset kan tillämpas på den fronten. Efter scrub som helt har tillämpats, spa tekniker normalt kommer att skölja bort riset och huden vanligtvis känns smidigare.

Den som vill använda scrub havssalt hemma kan normalt göra detta i samband med en dusch. Snåren allmänhet masseras in på varje utvalt område i minst en minut. Längre än så, och hudirritation kan uppstå, särskilt för personer med känslig hud. När riset har tillämpats, kan den tvättas i duschen. För att bevara huden fukt, det ljumma vattnet generellt bäst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.