Vad är en Nail Polish Dryer?

Ett nagellack tork finns i en mängd former, storlekar och priser. Det är viktigt att hitta en kvalitet torktumlare för de mest önskvärda resultat. Den bör ha en halkfri handgrepp, finger vila, och ett luftflöde passage för både varm och kall luft. Nagellack, medan en billig tillbehör till mode, vanligtvis brukar ta flera minuter till en timme att helt torr. Det kan lätt bli suddig om användaren flyttar runt naturligt innan den polska har helt satt, så ett nagellack torktumlare är praktiskt för att hjälpa naglarna snabbt torra inom några minuter och ger utrymme för lättare förflyttning efter en manikyr eller pedikyr. Den mest prisvärda nagellack torkare är överkomliga för alla. Dessa kommer att erbjuda bara kall luft och saknar några av fördelarna med deras dyrare motsvarigheter. A middle-range priced torktumlare nagellack ofta har extra funktioner såsom en spik badkar, torktumlare och en plats att vila händerna. Några av de dyrare TV har olika hastigheter, svampar, buffertar och huvuden massage för en komplett hem manikyr.

Salon-kvalitet spik torktumlare polska använder luft eller UV-strålar torka naglarna. De kommer med knappsatser för att justera temperaturen i luften, som blåser varm och kall. Det finns fart inställningar för snabbare torkning, och det finns tillräckligt utrymme för att torka två händer eller fötter på samma gång. En liten iakttagelse fönster möjliggör kontroll på utvecklingen av spiken torkning och en indikatorlampa visar när en torkning session börjar eller slutar. Professional nagellack torkar är lätta och portabla, trots deras hållbarhet.

På större kostnad än professionella luftavfuktare, en UV-nagellack torken kan köpas. Den kommer med samma manikyr eller pedikyr leveranser som en luftavfuktare, men i stället för varm eller kall luft, glödlampor som avger UV-strålning används. Många tycker strålarna bekvämare än luften när torkningen. Professionella modeller med antingen luft-eller UV-strålning ger mjuka, rundade kanter för maximal komfort.

Innan du köper och använder ett at-home nagellack tork, är det absolut nödvändigt att kontrollera dess funktioner och läs instruktionerna före användning. Värme torkar naglarna snabbast, men för mycket värme kan också skada naglarna och frågor orsak. En temperaturkontroll är nödvändig när man använder en torktumlare med varm luft. Akryl naglar behöver torkas med värme, medan naturliga naglarna vore bättre att torkas med kallare luft.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.