Vad är en Mini Tummy Tuck?

En mini bukplastik, också känd som en mini Bukplastik, är en kosmetisk kirurgiskt ingrepp, vanligtvis utförs inom öppenvården. Som en kosmetisk förfarande, sjukförsäkring brukar inte täcka kostnaderna. Mini Tucks mage inriktas på att avlägsna och skärpning av överskott eller hängande hud. Det kan också innebära en skärpning av muskel. Målet med förfarandet är att förbättra konturer och utseende magtrakten. Bukplastik förfaranden kan omfatta ett eller flera snitt och mini magen Tucks har färre och mindre snitt, vilket vanligtvis sker under naveln. En vanlig bukplastik kan ta flera timmar att genomföra men eftersom en mini bukplastik innebär mindre reparation, den vanligtvis kan fyllas i på en eller två timmar. Ändå, hur lång tid för ett visst förfarande verkligen variera från fall till fall, beroende på individen och storleken på den aktuella hud. Också bidra till dess förfarande kortare tid, är det faktum att naveln är oftast inte flyttas. Naveln är oftast flyttas dock i full Bukplastik förfaranden.

Människor som väljer magen Tucks varierar. Många kvinnor får magen Tucks att skärpa hängande hud som kan vara resultatet av en graviditet. Det är också ett gemensamt förfarande bland människor som har förlorat mycket i vikt och lämnas med lös hud på magen området. Ideala kandidater för en mini bukplastik är de som har höga eller hängande hud på buken, men är inte mycket överviktiga eller feta.

Bukplastik ofta förväxlas med fettsugning. Medan de två är lika, och magen stoppar ofta utförs i samband med liposuctions, de två förfarandena är inte exakt samma. Den största skillnaden är att fettsugning innebär borttagande av fett, medan magen Tucks innebär en skärpning eller avlägsnande av överflödig hud.

är Tummy Tucks vanligen bildade på patienter under generell anestesi. Som en följd, anses det ett allvarligt förfarande. Läkare ofta rekommenderar att patienter som återhämtar sig från en mini bukplastik inte lämnas ensam de första dagarna efter det förfarande som allvarliga biverkningar är möjliga. Potentiella biverkningar innefattar infektioner och blodproppar. Återhämtningstiden för mini magen Tucks varierar men vanligen varar från en till tre veckor. Under denna tid, rekommenderas det att patienterna använda kompression plagg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.