Vad är en Makeup Svamp?

Makeup tvättsvamp, även kallad kosmetisk tvättsvamp, används för att tillämpa och ta bort vissa typer av smink, fuktkräm och rengöringsmedel. De finns i många varianter och kan köpas på lokala drugstore och rabatter eller exklusiva varuhus. Beroende på syftet kan de finnas i kil former, bloss runda, infunderas med vitamin E, slät, hård, porös, tät, eller någon annan form eller struktur som krävs för att uppnå bästa tillämpning eller avlägsnande av en produkt.

trekantiga, slät, semi-täta makeup svamp kilar bäst används för att applicera flytande foundation. Precis som ytan på kilen är slät, så kommer den flytande makeup ansökan. Detta är viktigt eftersom flytande foundation appliceras på ansikte och kommer att vara mycket synlig. En svamp med större "porer skulle" suga upp för mycket av vätskan, plus ansökan skulle inte vara smidigt som den stora kratrar skulle orsaka olika mängd makeup som skall fördelas enligt den makeup svamp dras över ansiktet. De finns också tillgängliga infunderas med vitamin E som sägs ge näring och skydda huden. Som en allmän regel vid tillämpningen av flytande foundation med en svamp, välj en svamp med samma konsistens som det önskade resultatet. Smidig och mjuk med små, nästan osynliga porer är vanliga mål. Mindre kilar med väl definierade kanter är också användbara för att blandas i små områden. Den kraftigt skapad kanten kan användas för att göra justeringar ömtåliga mot öga makeup utan att störa hela området, och är idealisk för att hantera läppstift fläckar. En grov, porösa makeup svamp är det bästa valet för makeup borttagning. Dessa svampar är mycket absorberande, och deras grövre konsistens fungerar som ett verktyg för RUBBNING makeup inbäddade i porer, vilket garanterar en ren, frisk ansikte. Den typ av svamp rekommenderas för detta ändamål kallas cellulosa makeup svamp. Dessa svampar hänga på att rengöra under borttagningen och om vatten tillsätts svampen, är den mängd som behövs cleanser minskas. Porösa av cellulosa svampen gör att rengöra och vatten skall fördelas över hela svampen och blandas när försiktigt tryckte.

Även om det finns otaliga typer av makeup svampar, de flesta kräver samma underhåll. Svampar bör lagras separat från smink, tvättas med mild tvål hand efter varje användning, och lufttorkas. Byt tvättsvamp när de börjar falla sönder eller striden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.