Vad är en Inkless Tattoo?

När en tatuering maskin används utan bläck, blir varumärket på klienten känd som en inkless tatuering. Beroende på hur inkless tatuering är vårdat, förvandlas den till en diskret ärr som kommer att försvinna helt inom ett år eller så. Det finns många skäl att välja att få inkless tatueringar, och otaliga butiker tatuering erbjuda dem, trots att de inte får marknadsföra tjänsten. En tatuering maskin använder en vibrerande motor för att driva nålar i huden tusentals gånger minut. När nålarna är doppad i bläck, är resultatet en tatuering. När nålarna körs "torrt", de skapar ett sår som huvudsakligen är en serie av punktering varumärken. När det gäller en inkless tatuering, driver konstnären under konstruktion flera gånger för att säkerställa en jämn täckning, och kunden skall visas särskild eftervård instruktioner, beroende på hur han eller hon vill att inkless tatuering rycka ut.

Processen för att få en inkless tatuering liknar den med att få en tatuering med bläck. Klienten kommer fortfarande uppleva smärta och påföljande endorphin release inblandade i tatuering, och han eller hon kommer att lämnas kvar med ett märke som har personlig innebörd. Sterila verktyg används vid alla tillfällen i professionella affärer, för att säkerställa att inkless tatueringen inte blir infekterade. Få en inkless tatuering kan vara mer smärtsam eftersom utan att bläcket är tatuering nålen inte smörjas in. När folk skaffar tatueringar med bläck, är de i eftervård instruktioner som uppmuntrar snabb, smidig healing, och dessa instruktioner för att förhindra ärrbildning, som ett ärr kan vanställa en tatuering. När det gäller en inkless tatuering, klienter berättade att missbruka tatuering, plocka på skorv som ska ligga och låta den torka ut för att uppmuntra bildandet av ett ärr. Inom några veckor kommer inkless tatuering har skapat en utmärkande ärr som tonas in under ett år, vanligast.

För användare som vill ha upplevelsen av en tatuering utan bestående, en inkless tatuering är ett utmärkt alternativ. Inkless tatueringar är också lätt att dölja, eftersom de är mindre fet än tatueringar produceras i bläck, vilket är ett bekymmer för människor i vissa branscher. Vissa människor också njuta av processen för blekning och helande, till exempel kan en inkless tatuering minne av en död eller liv större evenemang, med blekning av tatuering signalerar en övergång för kunden.

Det är inte alla tatuerare kommer att utföra inkless tatueringar, och alla tatuerare är inte skapade lika. Om du är intresserad av att få en inkless tatuering, kan du fråga runt bland vänlig tatuering butiker som kan rekommendera en affär om de inte utför tjänsten. Du kan också höra en inkless tatuering kallas "body etsning," så du kanske vill ställa under båda namnen. När du hittar en konstnär eller en butik som erbjuder kropp etsning, be att få se portföljer och tänka på vilken typ av design som du kanske vill ha, oftast en fet, är bäst, kantiga design subtila detaljer inte kommer att bevaras i en inkless tatuering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.