Vad är en Hair Gloss Treatment?

Det bästa sättet att hålla håret blankt och friskt innebär en bra kost, regelbunden motion och disciplinerad livsstil, men ett hår glans behandling kan hjälpa på kort sikt. Denna skönhet behandling kan göras på en salong eller hemma med särskilt sammansatta håret glans produkter. En håret glans är en slags genomskinlig hårfärgningsmedel som ger håret en attraktiv glans utan att påverka dess färg, om så krävs, kan färglägga läggas till glans. Håret glans ökar naturligt hår, ger livslängd på färgat eller markerad hår, hjälper glanslöst hår ser bättre ut och eftersom glans täcker hårstråna, skyddar även håret från skador.

Tillämpning av håret glans på färgat eller markerad hår kan hjälpa till med att justera färgton. Om färgen är för ljus, till exempel, håret glans kommer att tona ner. Håret glans behandling kommer också att hålla hårfärg bleknar för tidigt.

Hair glans vara kan användas både i torrt hår och till nyligen schamponeras konditioneras hår. Efter ansökan, beroende på vilken produkt, kan det vara kvar i tre till fem minuter eller i 10 till 20 minuter och sedan sköljas bort. Vissa människor värma den tillämpade håret glans med en hårtork före sköljning. Effekten av den glans kan pågå i upp till två till fyra veckor. En liknande hårvård behandling är en glasyr behandling. Hårprodukter företag använder ofta begreppen glans och glasyr för samma produkter, men skönhetsvård experter anser dem vara två separata produkter. Skillnaden är att glasyr behandling endast rockar på hårstrået, snarare än genomträngande det som i håret glans behandling, och därmed den inglasade effekten är mycket mer kortlivade.

Människor som lider av allergiska reaktioner på håret glans eller glasyr produkter kan använda sig av naturprodukter som honung, med bockhornsklöver frön, ägg och mjölk ger håret att särskild glans. Applicera en blandning av ägg och mjölk till håret, lämna den för omkring 15 till 20 minuter och tvätta sedan bort med varmt vatten. Bockhornsklöver frön, indränkt i vatten över natten, krossas och både krossade frön och vatten tillämpas på schamponeras hår. Blandningen är kvar i några minuter och sedan sköljas bort. Honung utspädd i varmt vatten hälls över schamponeras hår och vänster om, det finns ingen anledning att skölja bort det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.