Vad är en Facial Mud Mask?

en ansiktsbehandling lermasken är en typ av lera mask som används som en skönhetsbehandling för huden i ansiktet. Masken sprids jämnt i ansiktet, till vänster om för viss tid som anges i anvisningarna, och försiktigt torkas av med varmt vatten och en tvättlapp. FACIAL MUD masker är utformade för att förbättra utseendet på huden genom att avlägsna orenheter och döda hudceller, djupt rengöring av porer, fuktgivande, och en uppstramning av huden för en yngre söker utseende.

en ansiktsbehandling lermasken innehåller ofta lera och mineraler från Döda havet, liksom övriga ingredienser för att rengöra och mjukna. Dessa kan innefatta aloe, kamomill, jojobaolja, eller andra typer av lera, bara för att nämna några. Varje ingrediens i lermasken är utformad grundligt att rena och fräscha huden, genom att ta bort olja från ansiktet och förbättra cirkulationen. FACIAL MUD masker kan användas hemma eller på ett spa. De är mycket populära spa-behandlingar, även om det ofta mycket billigare att tillämpa en ansiktsbehandling lermasken hemma. är det ofta rekommenderas att en ansiktsbehandling lermasken inte användas mer än två till tre gånger per vecka. De med fet eller acne-benägen hud kanske vill använda en lermasken tre gånger per vecka, medan de med torr eller kombination huden kan bara använda den en gång eller två gånger. Människor med känslig hud bör testa en ansiktsbehandling lermasken på en liten yta först, så att det säkert inte kommer att orsaka en allergisk reaktion, det är nog en bra idé att bara använda en lermasken gång varje vecka eller två. Mest gyttja masker framträder ordet i grönt eller vitt i ansiktet efter applicering.

bör en lermasken skall appliceras på ren, torr hud, och är spridda över hela ansiktet, inklusive pannan. Var noga med att undvika området runt ögonen. I allmänhet måste gyttja masker sitta i ansiktet på 10 till 15 minuter, varefter de kan tvättas bort med varmt vatten eller försiktigt avlägsnas med en tvättlapp. Tvål eller ansiktsbehandling rengöringsmedel bör inte användas för att avlägsna en lermasken. Efter uttagning kan man välja att använda en mild fuktkräm till ansiktet, men det är inte alltid nödvändigt. Regelbunden användning av en ansiktsbehandling lermasken kan hjälpa till att rensa och ljusare hud, men om irritation uppstår, antingen sluta använda lermasken, eller använda den mer sällan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.