Vad är en EYELASH CURLER?

En EYELASH CURLER är vad det låter som-en anordning som används för att ge ögonfransarna en mer ringlad utseende. En EYELASH CURLER normalt bara används på den övre ögonfransarna. Det finns två huvudtyper av EYELASH CURLER: den konventionella och den nyare uppvärmda EYELASH CURLER. Den traditionella EYELASH CURLER modell liknar sax handtag i ena änden och har en böjd CURLER i andra änden. Metal EYELASH CURLERS är de mest solida och bästa, och inte nämnvärt dyrare än plast modeller. Den curling slut har utbytbara gummifötter så att den ömtåliga ögonfransarna är inte i direkt kontakt med metall.

Det CURLER bör placeras runt ögonfransarna nära rötterna, sedan handtagen pressas att stänga CURLER. Stäng CURLER långsamt för att undvika att klämma ögonlocket. Det EYELASH CURLER skall hållas stängda under tio till 30 sekunder på varje öga för att se till att ögonfransarna bibehålla curl.

För bästa resultat vid användning av en traditionell EYELASH CURLER, använda den på ren, mascara utan piskrapp. Uppvärmning av CURLER med en hårtork på lägsta inställningen för ungefär fem sekunder före användning kan också förbättra sitt resultat, men tänk på att inte använda en EYELASH CURLER som bränns vid beröring. Om dina ögonfransar är inte tillräckligt hoprullade efter första försöket, upprepa processen. Gummit curling kuddar bör bytas regelbundet, minst varannan månad.

En nyare typ av EYELASH CURLER får sin egen värmekälla. Några uppvärmda EYELASH CURLERS är likt traditionell papiljotter, men använder batteri eller nätström för att värma upp Gummitassar före användning, medan resten av CURLER cool. Många av dessa EYELASH CURLERS funktionen också gummifötter som ändrar färg när de har nått den perfekta temperaturen. En annan uppvärmd EYELASH CURLER modell kräver ingen fastspänning, utan använder istället en liten uppvärmd borste för att borsta ögonfransar. Bara köra uppvärmda pensel från basen av ögonfransarna till spetsen, arbetar från mitten av ögat ut till kanterna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.