Vad är en Collagen ansiktsbehandling?

En kollagen ansiktsbehandling är en skönhetsvård behandling som använder kollagenprotein att vitalisera huden. Kollagen är ett naturligt förekommande protein som finns i huden, vävnader och ben, i huden, är det i det nedre dermis lager, och ansvarar för att upprätthålla hudens struktur och hållfasthet. En kollagen ansiktsbehandling försök att fördröja åldrandet genom att fylla på hudens naturliga proteiner av externa program. I början av kollagen ansiktsbehandling, huden noggrant rengöras med ett rengöringsmedel och sedan exfolierad. Hudexfoliation innebär skrubba huden manuellt med olika ansikts Scrubs eller använda kemiska scrub för att avlägsna döda hudceller från hudytan. Exfoliating huden regelbundet håller den ren och unclogged hjälpa till att avvärja akne. I nästa steg, efter rengöring och peeling, är att massera huden väl med en koncentrerad kollagen kräm. Istället för en kommersiellt köpt ansiktskräm, ett fruktkött blandning av avokado och kiwifrukt kan också användas som en kollagen ansiktsmask. Den pålagda masken är kvar i cirka 30 minuter, och torkas av med en våt trasa. Ansiktet tvättas rent med varmt vatten. Regelbundna kollagen ansiktsbehandlingar kan hjälpa till att hålla huden ser strålande och attraktiv. Dessutom kan med hjälp av en kollagen ansiktsbehandling fuktighetskräm på natten också förbättra hudens utseende. En annan typ av skönhetsbehandling är användningen av ansikts kollagen injektioner. Komplettera hudens naturliga kollagen genom att injicera människan kommer eller nötkreatursprodukter kollagen i dermis lager. Förbättring ses inom några dagar med försvinnande rynkor linjer, och framväxten av en smidigare hud och fylligare läppar.

Förfarandet är låg kostnad, tar bara ca en timme eller mindre, varken kräver övernattning sjukhusvistelse eller lång återhämtning, och sägs vara ganska säkra. Det är dock viktigt att konsultera en behörig plastikkirurg innan genomgår denna behandling. Vissa personer kan få allergiska reaktioner av kollagen används, eller kan ha vissa hygienkrav, t. ex. graviditet eller en autoimmun sjukdom system, som kan påverkas negativt av dessa injektioner.

Det är också klokt att göra ett test hud lapp för kollagen ansiktsbehandling. Allergiska utslag är möjligt även här, och det kan också finnas vissa biverkningar som hudrodnad, blåmärken, fjällning och klåda. Det finns en chans att öppna sår som leder till hudinfektion. I sådant fall är det bra att kontakta en dermatolog omedelbart.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.