Vad är en Balancing Shampoo?

Balancing schampo är en typ av hår rensning som utformats för att balansera fukthalt i hår och hårbotten. Ibland kan håret bli obalanserat när hårbotten blir fet och fet, men resten av håret är torrt. Dessutom ibland en torr, kan flagnande hårbotten och torrt hår betyder också att hår är obalanserat. Balancing Shampoo rengör försiktigt för att behandla dessa frågor hår. genom effektiv rengöra och mild återfuktande ingredienser, balanserande schampo kan återställa fukt till torra områden, medan läka hårbotten och hindra det från att bli fet. Denna typ av schampo fungerar särskilt bra på längre hår som kan ha vissa kluvna hårtoppar, eller på hår som har behandlats med kemikalier eller färgad. Det är tänkt att skapa mjuka, hanterbara hår, och ofta innehåller ingredienser som proteiner, vitaminer och mjukgörande ingredienser som sheasmör och aloe.

Några balansera schampo säljs med särskilda behov i åtanke. Till exempel är vissa balansera schampo speciellt konstruerade för att behandla mjäll, medan andra kan vara utformade för att skydda färgat hår. I allmänhet är dock balansera schampo bra för nästan alla hårtyper, eftersom det kan ge fukt där det behövs, och ta bort olja.

Balancing schampo är tänkt att användas varje dag, men de med speciellt torrt hår kan bara använda schampo ett par gånger i veckan, bara skölja håret och använda balsam på off dagar. Många balansering schampo har balsam som är avsedda att kopplas ihop med dem, vilket kommer att ge håret de potentiella fördelarna. Tänk på att hålla håret friskt, är det nödvändigt att inte bara använda en god kvalitet schampo och balsam, utan också för att få regelbundna TRIMs, undvika att borsta håret medan våta för att förebygga brott och skydda håret från uppvärmd stylingprodukter med styling krämer . Det kan också vara nödvändigt att använda en förtydligande schampo med några veckors mellanrum för att avlägsna eventuella uppbyggd av kemiska produkter.

Det finns många olika typer av balansering schampo finns att köpa på apotek eller salonger. I allmänhet kommer salong märken kostar mer, men de kan också använda högre kvalitet ingredienser. Balancing schampo innehåller ofta en angenäm doft, men dofter fria versioner kan vara tillgängliga för dem som är känsliga. Balancing shampoo kanske inte fungerar för alla, dock. Människor som har mycket torrt hår kan behöva använda en extra fuktgivande schampo, medan personer med särskilt fett hår kan behöva använda ett schampo som syftar till att behandla den specifika fråga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.