Vad är det bästa sättet att Style lockigt hår?

lockigt hår kan vara en välsignelse eller en förbannelse, beroende på hur man ser på det. De flesta människor med lockigt hår har ofta besvärliga och svåra att stil, särskilt på fuktiga dagar, och personer med stick-rakt hår ofta önskar att de hade lockigt hår. För dem som är välsignade, eller förbannade, med lockigt hår, det bästa sättet att stil och inleds med en stor frisyr och avslutas genom att följa minsta motståndets väg. Eftersom lockigt hår kan vara allt från milt vågig till mycket snäv och burrigt, är det viktigt att inse vad ditt hår är naturligt och vad den inte kommer att göra. Lockigt hår, oavsett struktur, är ofta naturligt torr så det är viktigt att hålla det återfuktas med en bra conditioner. Likaså är det viktigt att använda stylingprodukter som inte över torrt lockigt hår, så undvik produkter med alkohol.

Sedan grundandet av en bra frisyr är snittet, hitta en frisör som är bekväm styckning och styling lockigt hår. Om du bär ditt hår länge, kommer vikten av håret dra i håret nedåt orsakar dina lockar att bli något lösare än de skulle vara kort. Men lockigt hår slitna länge borde ha några lager för att minska bulk. När lockigt hår är kortklippt, bör nedskärningarna göras med naturliga curl snarare än mot den. Överväg letar efter en stylist som är skickliga med en rakkniv och du kan få ett bättre snitt. En fördel människor med lockigt hår har över de med rakt hår är att skära varumärkena från saxar tenderar att inte visa. Vad kan se ut som en hackig klippt på någon med rakt hår syns inte samma på någon med lockigt hår. Be din stylist för att undvika korta skikt, utan snarare att "glida cut" längre skikt. Om du lita på din stylist, be dem rekommendera en frisyr för håret typ och ansikte form.

Med en bra skärs har lockigt hår bäst stylad genom att låta den göra vad den gör naturligt. Använd hår styling produkter som återfuktar och minskar frizz och låta håret lufttorka. Blow torkning lockigt hår tenderar att göra det skrymmande eller bushier än nödvändigt. Om du inte kan forma och lufttorka dina krullig frisyr till en hanterbar en, då kan du använda funktioner värme styling. Om du använder en hårtork, använd en diffusor med hårfön. Säljs separat, passar en diffusor på slutet av din hårtork och sprider luften för att torka håret med minimal frizz. Om du vill använda en Flatiron för att släta ut håret, se till att använda en värme-skydd produkt först. Under slutförandet värme riktning, använda en återfuktande, frizz-reducerande serum eller polering glans att låsa i den färdiga stil.

Försök att variera din stil regelbundet varje vecka för att minst en eller två dagar ingen värme styling. Detta kommer att ge din lockigt hår en chans att vila och minska värmeskador och onödiga torkning. Om du känner att du kemiskt måste räta ut håret, att åtföljas av en professionell och se till att undvika andra kemiska processer, såsom färg, omedelbart före eller efter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.