Vad är Volumizing Hair Spray?

Volumizing hårspray är en produkt avsedd att ge alla de som innehar makten i samband med olika typer av hår krämer, tonika, och sprayer, men inkluderar möjligheten att förbättra utseendet på frisyr. Detta uppnås genom att öka den visuella tjocklek frisyr, oavsett strukturen på håret. Hår produkter av denna typ är ofta utformade för personer som har tunnare hår, eller hår som tenderar att brist kropp.

Begreppet Volumizing hårspray först dök upp i mitten av 20th Century. Utarbeta frisyrer har ofta utformats med ett tjockt hår i åtanke. För att möjliggöra för personer med tunnare hår åtnjuta bära samma stil, tillverkar hårvård produkt skapade en rad av hår sprayer som inte bara skulle hålla frisyren på plats, men också skapa en illusion av en mer fullständig hår. Vissa formler skulle använda sig av agenter som skulle hålla fast vid varje hårsäck och effektivt skapa en stabil beläggning på ytan av follikeln. Denna beläggning skulle lätt hårdnar på plats och hålla håret från att röra sig, även i hård vind. Samtidigt skulle den samlade effekten av beläggningen ger håret med en förbättrad utseende tjocklek.

Med tiden Volumizing hårspray anpassas till förändringar i frisyr. Den mer naturliga looken av rakt hår under 1960 ledde till utvecklingen av Volumizing produkter som närde håret med vitaminer och näringsämnen, även när det hairspray läggas volym i håret. Dessa formler var populär i 1970-talet då skiktning vunnit stor popularitet i både manliga och kvinnliga frisyrer.

Idag finns det ett antal produkter Volumizing hårspray på marknaden. Många är inriktade mot användning av ett visst kön, etnisk grupp eller hår skick. Många av de produkter som erbjuds i dag inte bara anspråk på att ge en säker fäste och överlägsen Volumizing, men också stärka de enskilda hårsäckarna med användning av växtbaserade kombinationer i formeln. Införandet av växtbaserade fusioner inom nuvarande Volumizing produkter hårspray förstås effektivt flöde håret inifrån och ut, skapa mer volym och en friskare lyster i håret.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.