Vad är Straightening Cream?

Hair uträtning grädde används av människor som vill väl och tämja deras lockigt eller krulligt hår. Det i princip finns två typer av svårighet, grädde, kemiska och tillfälliga. En kemisk riktning produkt kan ta upp till flera månader. Tillfälliga uträtning produkter sista bara en dag, sedan måste appliceras på nytt.

Hair tjocklek, råhet och unruliness bör beaktas när man beslutar vilken typ av uträtning grädde att använda. Hår som är helt enkelt vågiga kanske behöver bara en daglig uträtning kräm för att jämna ut. Tätt ringlad eller extremt burrigt och ostyrig hår kan behöva en kemisk Plattång för att få den under kontroll.

Båda typerna av rakpermanentningsmedel, även känd som hår relaxers, har fördelar och nackdelar. Den kemiska slag ger varaktiga resultat, men kan vara skadligt på grund av det starka kemiska ingredienser som används för att släta ut håret. I de flesta fall är det bäst att ha en professionell stylist tillämpa riktning kemiska produkter. Hår som är fint, färgat eller torrare än normalt är hög risk för skada eller brott. Detta kan inträffa efter en eller efter upprepad användning av kemiska straighteners.

Avkopplande håret med kemikalier sker via ett förfarande som även kan innefatta första tillämpningen av en skyddande, oljebaserad kräm i hårbotten för att skydda den . Nästa, en kemikalie hår relaxerande används för att lossa eller rätta till håret. Efter en viss tid, en neutralisering lotion appliceras på balansera hårets pH och minska risken för skador. Slutligen, vanligtvis en djup BALSAMBEHANDLING används för att ytterligare skydda håret.

Upprepad användning av uträtning kräm bör göras med omsorg, för att undvika att håret går sönder. Ett sätt att göra detta är att röra bara upp rötterna med riktning produkten. Den kemiska Straightener bör inte användas under tidigare rätas hår. Touch-ups i allmänhet kan göras hemma med hjälp av en butik, köpte Straightener. En fördel med att använda tillfälliga riktning krämer är naturligtvis den minskade risken att håret skador. Dessa produkter också finns tillgängliga i butiker och kräver ingen expertis att tillämpa. Effekten kan också enkelt elimineras eller vändas genom att helt enkelt avbryta användningen av produkten. En kemisk Straightener kan ta flera månader att tvätta bort eller avklinga.

En professionell stylist är bäst lämpad att bedöma hår och gör produkten rekommendationer. Om håret redan är skadad, kan en stylist rekommendera skjuta kemiska riktning. Hair brott kan resa hela vägen upp till hårbotten, och när håret bryts av och faller ut kan det ta år att växa ut igen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.