Vad är No-Rinse Shampoo?

No-spola schampo kan hänvisa till ett schampo med detta namn eller en mängd schampon som inte kräver fuktning av håret först och sköljning efteråt. Den mest populära av dessa märken är No-skölja Shampoo, som används av organisationer som NASA, och på många sjukhus och långsiktig omsorg. Fördelen med schampo som inte kräver sköljning är att du kan rengöra håret var som helst, och mycket snabbt.

sammansättning skiljer sig åt på något sköljas schampo formler, men den ingrediens förteckningar över de flesta typer tenderar att vara mycket kort. Ton ingredienser kan göra på en hel del rester och bygga upp i håret, och kanske inte fungerar bra som sköljs fri formler. Flesta typer inte innehåller alkohol, men som du tror kan vara den viktigaste ingrediensen, eftersom det avdunstar snabbt. I själva verket görs för att hålla ute ingredienser som skulle skapa torrt hår, och de flesta formler pH balanserade.

bekvämligheten med no spola schampo formler är visserligen obestridligt. En flaska av märket No Rinse kostar ca $ 5 US dollar (USD), eller ännu mindre, och man kan ta på camping resor, som används efter en cykeltur till arbete, hjälpa till att skära ned på duschar i en husbil, eller appliceras på Cheferna för besvärliga barn som hatar bad. Produkterna är till stor hjälp om du inte har tid att ta en dusch, och bara vill fräscha upp håret.

Skulle det arbete hela tiden utan enstaka skurar? Egentligen verkar det inte att fungera mycket bra under en lång tid. Även om de första spolning med no-spola schampo formler gör att håret känns rent, några uppbyggnaden sker på håret, och efter en tid dessa schampon är mindre effektivt utan regelbundna tvättar. På sjukhus, kommer sjuksköterskor varierar vanligtvis använda no-spola schampo med standard hårtvätt, när patienterna är stabila.

En intressant spin off i nej-sköljning schampo marknaden inte spola produkter för sällskapsdjur. Detta verkligen kan vara till hjälp, särskilt om du har katter som rutinmässigt ogillar bad. Du kan hitta en mängd no-spola schampo för katter och hundar, och några som kommer i pulver istället för flytande formler. Bara vara säkra på att dessa produkter är godkända som icke-giftig eftersom djuren rutinmässigt slicka sina rockar och ska inte äta någon rester som kan bedömas bli farlig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.