Vad är Mood Ändra Nagellack?

Fingernail polera är en kosmetisk som har funnits i olika former i tusentals år, med den kända tidigaste varianten sett i Kina på omkring 3000 f Kr. Användning och tillverkning av spik puts som vi känner dem idag, men började stiga i popularitet i början 20th century med tillkomsten av emalj färger. Ursprungligen nagellack formler liknade den i bilen färg, men med åren har börjat avvika från denna metod för tillverkning i mer konsument-och miljövänliga metoder. Det finns många olika typer av nagellack på marknaden idag, inklusive men ej begränsat till vattenbaserad, snabbtorkande, skimrande, gnistrande och närande sorter. Mood förändrade nagellack är en av de nya sorter av nagellack tillgängliga för konsumenterna. Uttalandet "stämningen förändras" kan vara förvirrande, eftersom dessa nail polish, liksom stämningen ringar av det förflutna, ändrar färg beroende på förändringar i kroppsvärme eller extern temperatur och påverkas inte av en persons humör.

Mood förändrade nagellack ofta finns i färger som anses klassiskt feminina. En av de mest populära nyanser är en rosa att ändringar violett när det utsätts för värme. Det finns vissa märken som specialiserat sig på fler alternativa nyanser nagellack som blått, grönt och svart. Vissa tillverkare inkluderar glitter eller andra tillsatser i sina nagellack för extra gnistra och glans.

Till skillnad från sin solida-färg motsvarigheter, priset på humör förändras nagellack kan variera vilt från något dyrt ($ 9 US dollar, eller USD) till mycket billig ($ 1,50 USD). Flesta konsumenter rapport ser ingen skillnad i kvalitet på stämningen förändras nagellack från högre prissatta produkter till lägre priser sådana. Liksom de flesta humör förändras produkter, det rapporteras att bli slagen eller missa om huruvida produkten verkligen förändringar i olika temperaturer, med vissa konsumenter visar missnöje med nageln puts som inte ändrar färg i alla temperaturer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.