Vad är Microdermabrasion?

Microdermabrasion är en populär kosmetisk förfarande som tar bort det yttersta lagret av torra döda hudceller. Det är en icke-kemisk, icke-invasiv hud behandling som inte kräver någon anestesi. Det tar cirka 20 till 30 minuter och kan variera allt från $ 50 till $ 200 US dollar (USD). Antingen utförs ensam eller ihopkopplad med en ansiktsbehandling, är den behandling som ofta på ett dagspa eller hudläkare kontor.

Många använder microdermabrasion för att minska utseendet av fina linjer, rynkor, åldersfläckar, förstorade porer , grov hud, eller textured hud. Microdermabrasion används även som behandling av akne. Bästa resultat uppnås när de används regelbundet. Kommersiella microdermabrasion förfaranden kan utföras säkert på månadsbasis. At-home kit är vanligen milda nog att användas varje vecka. Det finns tre huvudtyper av microdermabration: Crystal microdermabrasion, diamant microdermabrasion och at-home microdermabrasion. Crystal microdermabrasion innebär att spruta microcrystals av aluminium koldioxid, som är korund pulver på huden. Den aluminium koldioxid är en mycket bra men svårt ämne. Det är något som liknar sand, och därför förfarandet är ett slags sandblästring som tar bort det översta lagret av döda celler på huden. Ibland kan kristall microdermabrasion vara obekväm runt den känsliga vävnaden i mun och näsa. Efter behandlingen är teknikern eller hudläkare luckor bort spåren av korund pulver.

Diamond microdermabrasion en nyare microderm teknik. Det använder en peeling verktyg, spets som behandlas i liten diamant. Under behandlingen kommer estetiker eller hudläkare gnida spetsen diamant microdermabrasion mot huden för att kasta bort det översta lagret av döda hudceller. Diamanten maskin då insug eller luckor i den lösa döda hudceller bort ansiktet. Förutom att öka blodflödet till huden, stimulerar sug av Diamond Microdermabrasion maskinen även kollagen och elastin i huden. Ökat blodflöde ger huden en frisk glöd, medan kollagen och elastin främja en starkare hud.

likhet med många andra hud behandlingar som börjar på läkarmottagningen, har microdermabrasion gjort sin väg in i hemmet via AT-kit hemma microdermabrasion. De varierar mycket i pris och effektivitet. Om spa microderm behandlingar är inriktade på alla hudproblem, mest at-home kit ingår i en av fyra kategorier-hy, porer, hud ton och huden.

mest at-home microdermabrasion behandlingar använder samma typ av kristaller som används i spa-behandling, bara dessa at-home versioner kommer i form av en kräm. Med vissa produkter, använder du dina bara händer för att tillämpa microdermabrasion grädde, med andra du använder en svamp eller trasa. Efter att ha strukit på krämen, huden tvättas och sköljs. At-home microdermabrasion kit finns i ansiktet och fullständiga versioner kropp. Ansiktet produkt innehåller vanligtvis en mildare flagning produkt än hela kroppen versionen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.