Vad är Lip Reduction Surgery?

Lip minskning kirurgi, även känd som cheiloplasty , är en typ av plastikkirurgi som läpparna minskar i storlek och gjorde symmetrisk. Medan den är mindre populär än sin motpart, lip augmentation, lip minskning kirurgi är eftersökt av dem som antingen naturligt överdimensionerad läppar eller som har fått någon form av trauma eller sjukdom. Läkare utför ofta denna operation av estetiska skäl, men i vissa fall kan vara nödvändigt om funktionen av läppar har varit nedsatt på grund av deras storlek. kan detta förfarande utförs av en plast eller en maxillofacial kirurg, och kan ske i en läkarmottagning, sjukhus eller klinik. Lip minskning operation tar ungefär 15 till 30 minuter att genomföra, och kräver endast regionalt eller lokalbedövning. Efter ingreppet kan patienter uppmanas att vänta upp till två timmar innan fartyget lämnar sjukhus för att säkerställa deras vitala funktioner är stabila.

själva operationen vanligtvis består i att skapa ett snitt på insidan av läppen och peeling bort antingen ett lager av hud eller slemhinna. Detta gör att läppen att krympa och bli mindre märkbar. Målet är att skapa läppar som står i proportion till storleken på ansiktet och till varandra. Om båda läpparna sänks, kommer de att göras på samma gång. Snittet kommer att avslutas med sutur, som kan vara antingen dissolvable eller kräva ett andra besök ska tas bort.

Återhämtning från mun minskning kirurgi omfattar vanligen sova med huvudet upp och begränsningar av diet. Båda dessa föreslås för en period på sju till 14 dagar efter operation. Kosten begränsningar klippa vanligtvis ut någon mat med höga surhetsgraden eller med intensiva smaker. Dessutom är patienterna varnade för att köra sina tungor över snittet webbplatsen eller hämta på suturer med sina tänder.

Komplikationer från operation kan innehålla domningar i läppar, som får eller inte får permanent. Dessutom kan det finnas klumpar eller ärrvävnad förekomma om läpparna inte läka ordentligt. Det finns också möjligheten att läpparna blir asymmetrisk, även om snittet läker bra. Detta kan rättas till, men kommer att kräva en annan operation.

Kostnaderna för läpp varierar minskning kirurgi från $ 900 US dollar (USD) till $ 2000 USD. Priserna kommer vanligtvis varierar beroende på kirurgen, samt vilken typ av narkos eller sedering användas under förfarandet. Detta anses vara både en låg kostnad och med låg risk plastikkirurgi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.