Vad är Leave-In Conditioner?

Leave-in conditioner är en ganska självförklarande hårvård produkt. Skillnad balsam för ditt hår som du kan använda i duschen, leave-in conditioner görs efter att du duschat, och är kvar i håret tills nästa tvätt. Många hår balsam är tämligen tät eller innehåller oljor, och du kanske märker att de är svåra att tvätta ur håret för att få det pipig ren känsla. Leave-in Conditioner tenderar att inte lita på olja, (även om vissa inte använder olja) som kan göra håret fett, utan i stället använda produkter som glycerin, som kan bidra till att lugna trassligt hår eller ger lite fukt i torrt hår. Det finns ett stort antal leave-in balsam på marknaden. Alltså att bedöma hur effektivt de arbetar är svårt, eftersom vissa är överlägsna andra. Om du vill bli av med toviga hår, enkel balsam som No More trassel ®: gör som Johnsons ® är förmodligen lika troligt att vara effektiv som mer pricey varumärken. Ni ser extra skillnader i priser, från ca $ 2-3 US dollar (USD) för märken som Johnsons ® eller Suave ® till över $ 20 dollar för samma storlek flaskan från berömda håret designers som Jonathon, eller ens över $ 50 dollar för ledighet -in conditioners från företag som OJON ®.

Några andra hår produkter har leave-in conditioner byggd i. Om du använder hårgelé, mousse, styling grädde, pomada, eller vax, kommer lättoljor eller glycerin i dessa produkter lägga extra fukt för att håret och kan skydda håret något från exponering för solen, eller från skador orsakade av styling. Det är vanligtvis inte nödvändigt att använda en leave-in conditioner och annan styling produkt också.

Leave-in balsam som har massor av olja och vissa gör, kan göra håret känner nedtyngda eller helt enkelt lämna det ser fet. Det är en bra idé att testa ett par och se vilket som verkar för att ge fukt utan att göra håret otvättat. I butiker skönhet utbudet du kan ofta få prover av olika märken för mindre än en dollar, eller ibland gratis, så du kan ge en produkt ett test innan de bestämmer sig för att köpa hår produkt kommer du inte sluta med.

frisörer ofta säger att återfuktande håret är lika viktigt som återfuktar huden. Om du känner ditt hår är lite torr, kan det vara dags att undersöka några leave-in balsam som kan vara rätt för dig. Inom detta sortiment hittar du de som gjorts speciellt för veganer, personer med flera kemiska ingredienser (oftast livsmedelsbutik märken), olika dofter och olika oljor. Det kan vara överväldigande att stå inför så mycket val. Det finns gott om mindre kända varumärken i $ 10-20 USD sortiment som är tillverkade av naturliga ingredienser med färre outtalbara kemikalier, och det finns gamla standbys vilja No More trassel ®, som om de inte har mer kemikalier, tenderar också att fungerar ganska bra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.