Vad är Klor Removal Shampoo?

Alla som någonsin haft hans eller hennes hår lyser grönt efter bad i en klorerad pool kan intyga att klor kan vara skadliga för hårfärg. Även klor arbetar för att döda bakterier i både simbassänger och dricksvatten, kan det torrt också hår och hud. Många användare av pooler klor simning väljer att kompensera den kemiska s efterdyningarna av kliande hud och grön-tonade håret genom att använda schampo klor bort. Det finns många klor bort schampo tillverkare, men alla märken har liknande komponenter för att motverka effekterna av klor. En av de viktigaste komponenterna är natrium tiosulfat, som är ett reduktionsmedel som fungerar som en combiner av klor och hypoklorsyra att vända de skador som orsakats av poolen eller över-klorerat vatten. Många av dessa typer av schampon har också citronsyra, vilket bidrar till att blockera bildningen av tvål avskum i hårt vatten. Simmare och de som har höga halter klor i sina lokala vattenförsörjningen typiskt hitta ett schampo klor flyttning till ett bra hårvårdsprodukter val.

Klor bort schampo fungerar som en klarmedel att ta bort klor avlagringar i håret, eliminera grön nyans, och bidra till att förhindra ytterligare skador. Dessa schampon även stöd för att lindra klåda orsakad av klor, och återfukta hår som ofta är torr efter bad. Vissa klor schampo också ta bort salt och stylingprodukter, som hår geler. Många användare anser också att schampot hjälper till att förhindra solskador. En del människor är mer benägna att problem klor hår än andra. Blonds är typiskt offer för den gröna-tonade hår, eftersom blont hår oftast har tunnare hår skaft än andra färger. Många blonds belysa och bleka håret, vilket gör det också mer mottagliga för den negativa inverkan av klor. När håret har torkat ut och skadade från coloring eller perms, har det oftast resterande kemiska ammoniumklorid. Denna kemikalie kombinerar med koppar-joner, vilket resulterade i den gröna färg.

Många tror att klor kan vara lika lätt bort med huskurer, inklusive sköljningar med cola och citron juice, bakpulver, Alka-Seltzer ®, eller vinäger. Vissa tror att bara genom att skölja håret med rent vatten omedelbart efter utträde ur poolen, och regelbundet schamponering och konditionering av håret, inga särskilda klor bort schampo är nödvändig. Alla har olika typer av hår, så det som fungerar för en person kanske inte är en faktisk möjlighet för en annan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.