Vad är Hårstylist Shears?

frisör sax är de professionella sax som stylister använder när du klipper håret. Sax är de viktigaste verktygen stylister har när på arbetsplatsen, de har dessa instrument hela dagen och måste vara bekväm med sitt val. De kunder som kommer in i salongen för att få en stor klippa kan inte göra det utan en stylist som har rätt sax.

Ofta inser kosmetologi skolor inte lär eleverna om håret plåtsaxar. Doktorander, hitta sitt första jobb, och gå och köpa en sax som de tror är bäst, även om de inte riktigt säker på vilka verktyg de behöver. För att undvika detta problem är det viktigt att lära sig känna igen en bra produkt och göra den forskning att backa upp ett köp. Det finns flera frågor som bör ställas vid köp av ett par nya sax frisör. Gör saxen öppna och stänga smidigt? Är komponenter, såsom spänningen kontroll, stötfångare och finger resten välgjort och väl monterade på saxen? Är saxen omfattas av fabriksgarantin? Finns det en börs eller Nöjdhetsgaranti? Är distributören tillgänglig om du har ett problem?

Kvaliteten på stål är en faktor som ofta förbises när du köper sax frisör. Många stylister vet inte hur man identifierar kvalitetsstål. Säljare kanske inte kan hjälpa till med det här heller, särskilt om de bara är intresserade av att tjäna en provision från att försäljningen. Som en tumregel, leta efter japanska stål med så mycket kobolt i det som möjligt. är många förledda av priserna på sax frisör. Den gemensamma tanken är att om det är högt pris, måste det vara en bra produkt. Detta är inte alltid fallet. Kostnaden är säkert en faktor att beakta, men det finns många utmärkta saxen i lägre prisklasser.

Om en stylist är vänsterhänt, han eller hon kommer att vilja ägna särskild uppmärksamhet när du handlar för ett par nya sax frisör. Många vänsterhänta stylister tvingas lära sig att klippa håret med en högerhänt sax eller lära dig att använda de högerhänta saxar med vänster hand eftersom de är omedvetna om att de kan köpa vänsterhänt sax. För att ytterligare komplicera saker och ting, vissa tillverkare lägger ett finger vila för tummen blad till förment låta saxen att användas för antingen höger-eller vänsterhänt. I de flesta fall skapar detta endast obehag för stylist. Bara välja en sax som gjorts med en vänsterhänt stylist i åtanke kan göra jobbet att skära hår mycket lättare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.