Vad är Gallring saxen?

Gallring saxar, även kallad gallring plåtsaxar, är ett viktigt verktyg för frisörer och frisörer runt om i världen. Även gallring saxar liknar en traditionell sax, skiljer de sig deras form och användning. De har två blad, precis som vanlig sax, men bladen är väldigt taggiga, som en kam. Vissa mer specialiserade gallring saxar, kallad blanda sax eller saxen, har ett spetsiga blad och en vanlig sax blad. P

Gallring saxar är inte vana att göra frisyrer, men istället för att ta bort volymen från tjock-och besvärliga och mycket lockigt hår. De används också för att hjälpa till att skapa struktur eller skikt smälter in rakare frisyr så att de ser mindre hackig och mer naturliga. Gallring saxar hjälpa "tunna ut" eller lägg textur frisyrer genom att endast tillåta en del av håret som ska tas ut i bladen, medan resten faller i luckorna.

Professional skönhet leverans butiker säljer gallring saxar och det finns en mängd priser som är baserade på produktens kvalitet. Många av de glesnande saxar är tillverkade av rostfritt stål och har ibland en annan metall, såsom kobolt, blandat med det bidra till att stärka saxen. Dessutom är många av högsta kvalitet gallring sax belagt i titan för att öka skärpan och liv saxen. Gallring sax bör också väljas av hur mycket hår att frisören skulle vilja ta bort från en frisyr. Saxen med fler tänder kommer att ta bort minsta hår och omvänt, kommer sax med minst tänder bort mest mängd hår. När stylister och frisörer använder gallring plåtsaxar, de vanligtvis avsnitt ur håret och gå igenom den med sax minst två gånger. Om håret är extra tjockt eller lockigt, kan de göra en tredje passet. Målet är att ha håret väga lika på varje sida av huvudet efter vikt har tagits bort.

För stylister och deras kunder, är det viktigt att komma ihåg att gallring sax aldrig bör användas i närheten av rötter eller ändarna på håret eftersom saxen kommer inte adekvat bort volym. Det kommer vrak ändarna av långt hår eller skapa ojämna toppar som visar genom resten av håret när den används i närheten av rötterna. Det är också viktigt att komma ihåg att när du använder gallring sax, för mycket hår får aldrig tas bort. Detta kan orsaka för mycket volym, vilket ger en trådiga ser frisyr. Det rekommenderas att gallring sax inte bör användas på samma hår mer än tre gånger per år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.