Vad är False Eyelashes?

False ögonfransar, som de flesta konton föreslår, uppfanns i Amerika av DW Griffith, en framstående filmregissör i början 20th century. I en film, Intolerance gjorde år 1916, ville han skådespelerska ha speciellt långa ögonfransarna, och föreslagit att sticklingar av hår från en peruk och limning dem till skådespelerskans ögonlocken. Det första falska ögonfransar föddes, men de blev inte bara en natt succé för kvinnor i genomsnitt. Att bära dessa ögonfransar blev mest populär på 1960-talet, och i slutet av 2000-talet har kvinnor börjat igen slitage falska ögonfransar mer regelbundet för att fylla i eller ge utseende fylligare ögonfransar. Modeller har ofta slitna dem, dock, särskilt för fotograferingar, upprätthålla vissa normer för kvinnlighet som tilltalar modeindustrin. Inte alla har tjocka, läckra fransar, men genom falska med exceptionell omsorg, kan alla se ut som de gör. Människor som har förlorat hår på grund av sjukdom kan också använda falska ögonfransar. Dagens falska ögonfransar förekommer i flera former, fulla uppsättningar och enda ögonfransar är vanligast. Single ögonfransar kan vara bra om du vill fylla i några ojämn områden på piskan linjen, och de tenderar att skapa en mer naturlig look. Full-apparater är placerade precis ovanför piska linjen att göra fransarna ser tjockare och längre. Längder av dessa ögonfransar kan variera också, med ovanligt långa sådana dramatiska uttalanden och kortare reklamfilmer menas att se mer naturliga. Dessutom kan du trimma längre turer om du vill. är några falska ögonfransar stilar menas att se mycket falskt. De kan vara färgat ljust rosa eller blå, har glitter, eller vara så länge de helt enkelt inte kan vara riktiga. Dessa kan vara lämpliga för kostym makeup. p

Ögonfransar kan göras med riktiga människohår eller de kan göras av olika syntetiska material eller silke. Allmänhet, syntetiska ögonfransar är billigare. Om en ögonfransar som inte kommer med nödvändig lim, måste du köpa lim för att fästa fransarna. Flesta kosmetika experter rekommenderar att du köper samma märke lim och fransar, eftersom de vanligtvis formuleras samarbeta bäst.

Tillämpning falska ögonfransar är något av en inlärningsprocess. Det är lättast om du inte tillämpar limmet direkt till dina ögon utan att fästpunkt ögonfransarna. Hjälp av en tandpetare eller nål för att tillämpa limma hjälper så att du kan placera en tunn linje med lim utan att göra ögonfransarna alltför klibbig. När du har lagt limmet, plats ögonfransarna, vanligen över den naturliga piska, och justera efter behov. Ögonfransarna inte omedelbart ansluta sig till, så du har ett par sekunder att göra en justering eller ta bort fransarna om du inte gillar utseendet.

En del människor rekommenderar att du placerar mascara på dina naturliga ögonfransar innan de ansöker falska ögonfransar. Detta kan hjälpa de falska ögonfransar följa de naturliga piska. Om du inte vill att drama extra tjocka ögonfransar, överväga att använda samma piskrapp för att ge en mer naturlig look. Vare att en rad eller en piska, en gång anslutit sig till hud, inte dra dem. De flesta företag säljer remover som hjälper dig att ta bort den felaktiga bitar när du vill, utan att dra ut några av dina egna ögonfransar i processen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.