Vad är Dihydroxyacetone?

Dihydroxyacetone, även känd som DHA eller glycerone, är en gemensam, aktiv ingrediens i tanning lotion eller sprayer avsedda för Sunless användning. En enkel kolhydrater, är dihydroxyacetone häck från sockerbetor eller sockerrör och glycerin jäsningsprocessen. Den kan också användas för vinframställning.

Även färglös, DHA färgar huden vid kontakt. Detta sker genom att reagera med döda hudceller i överhuden. Detta skapar den bruna färgen förknippas med en dihydroxyacetone GARVÄMNE. Eftersom döda hudceller faller av kroppen inom en vecka, färgen också vissnar så fort. Detta är varför människor som utnyttjar Sunless garvare måste tillämpa produkter så ofta. I de flesta Brun utan sol produkter är dihydroxyacetone används som huvudingrediens. Den kan användas enbart för önskad effekt. Andra garvning tillsatser, såsom erythrulose, kan också användas tillsammans med DHA för mer specifika resultat. Med båda produkterna, garvning vanligtvis tar två till fyra timmar ska börja visas på användarens hud. Efter den inledande utseende, kanske färgen mörkare i ytterligare 24 till 72 timmar.

Användning av DHA för att ändra hudtoner betraktas som ett hälsosammare alternativ till sol garvning eller med hjälp av kommersiella solarier. Även om kolhydrater gör ingen skada på huden själv kan lägga fram ännu en hälsofara. Inom 24 timmar efter ansökan, blir huden mycket känsliga och mottagliga för solskador. Under denna tid är användare av produkten rekommenderas att använda solskyddsfaktor, och måste hållas inomhus så länge som möjligt.

Sprays och lotion är ett populärt val för användare av Brun utan sol produkter. Dihydroxyacetone finns även som en gel, kosmetiska torka, eller mousse. Vissa människor kan välja att få den tillämpas professionellt i detta fall, kan den ges genom någon av de tidigare medel eller via en airbrush eller solarium. När DHA anses allmänt vara giftfri och säker för humanläkemedel, kan den orsaka irritation om de placeras på känsliga delar av kroppen. The Eye områden, liksom alla kroppsdelar täckta med slemhinnor, bör hållas fria från produkten. Inandning och förtäring av den ingrediens är också starkt motarbetas.

Under vinframställningen tillade bildandet av dihydroxyacetone resulterar i en sötma till färdig produkt. Man kan också lägga till en unik arom till vinet. Denna doft har beskrivit som "skorpa-like. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.