Vad är Brightening Serum?

En brightening serum är en skönhet produkt som används för att lätta tonen i huden i ansiktet. Den kommer vanligtvis i form av en gel eller tjock vätska. Medan de flesta brightening serum är förpackade i flaskor, finns det några som kommer i kapslar som innehåller tillräckligt med serum för en användning. Medan vissa moisturizers, rengöringsmedel får stiftelser, pulver och andra hudprodukter användas för att lysa upp huden, ett serum normalt omfattar de mest koncentrerade doser av de ingredienser som förändrar tonen i huden. Dessa produkter används oftast av människor som försöker bekämpa uppkomsten av åldersfläckar och solskador i ansiktet. En brightening serum kan också användas för att försöka lätta mörka ärr och pockmarks i ansiktet som kan vara resultatet av en skada eller för akne. Vissa brightening serum är indicerat för användning på händerna, där åldersfläckar och solskador också kan bli ganska synlig. Det finns ett antal ingredienser som kan användas för att lindra huden. En av de mest populära ingredienser i brightening serum formler är vitamin C. Av denna anledning finns det några hudvård företag som utför hela produktserier formulerade med fitamin C och avsedd att användas för hud ljusnar. Vissa skin-brightening produkter också använda reflekterande material som ger ljusare hy. De vanligaste naturliga reflekterande ingredienser är krossade pärlor och fläckar av glimmer, ett naturligt förekommande mineral.

För att få bästa resultat av ljusnande kosmetika, är det tillrådligt att använda ett antal produkter som hjälper till att lätta mörka fläckar och uppkomsten av solskador. Använda en ljusnande rengöra och fuktighetskräm tillsammans med en ljusnande serum kommer sannolikt att leda till bättre resultat som kan noteras snabbare. Dessutom, för dem som har råd regelbundna resor till spa, finns det många estheticians som är utbildade i att utföra hud-belysningselement och hud-vitare ansiktsbehandlingar. Dessa ansiktsbehandlingar inkluderar ofta göra många ljusnande produkter förutom en ljusnande mask. För synliga resultat, kanske varannan vecka eller månad utnämningar på spa vara nödvändig.

Medan ljusnande serum och liknande produkter kan bidra till att minska åldersfläckar och fläckar sol, det bästa försvaret mot dessa märken är bra solskydd. I syfte att motverka skador på huden eller spridning och mörkfärgning av befintliga platser, se till att använda en daglig fuktighetskräm som innehåller en solskyddsfaktor (SPF) på 20 eller högre. Om du planerar att spendera hälften eller mer av din dag i solen, då överväga att använda ett solskydd med SPF 60 eller högre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.