Vad är Body Lift kirurgi?

Body hiss kirurgi vanligtvis används för att avlägsna överskott mängder av hängande hud. Vävnaderna är också manipuleras för att skapa en smidigare och mer ungdomlig kontur. När lös hud tas bort, är det återstående huden stramas, fastare, och framstår som mer tonas. Detta förfarande kan också förbättra utseendet av celluliter, vilket är en dimpled, keso-like hudytan.

Patienter kan ha förhöjda mängder hud beror på flera faktorer. Den naturliga åldrandeprocessen kan vara en orsak. Varje kropp förändras på grund av graviditet är andra möjliga faktorer. Patienten kan också ha upplevt betydande viktminskning, till exempel efter en viktminskning kirurgi. En underkroppen hiss kirurgi vanligtvis sträcker höfter, midja, lår, skinkor, ljumske och buk. Överkroppen hiss kirurgi behandlar normalt bröst, bröst och övre ryggen. En patient kan välja att kombinera de två metoderna för en helkropps hiss. De kirurgiska ingrepp är inte avsedda för ändamål viktminskning. Om patienten har förhöjda mängder fettdepåer, kan ytterligare åtgärder behövas. Kirurgen får diskutera med både fettsugning för att ta bort extra fett, liksom kroppen hiss operation för att avlägsna överflödig hud.

Alla patienter bedöms vara goda kandidater för ett organ hiss kirurgi. Icke-rökare som är vid god hälsa är idealiska kandidater. Kvinnor som kan bli gravida i allmänhet inte är bra kandidater, eftersom graviditeten kommer att förändra konturen av buken. Om villkoret i kroppen beror på betydande viktökning och förlust, ska patienten ha visat förmåga att åta sig att upprätthålla en hälsosam vikt.

Förberedelser för ett organ hiss operation inkluderar en diskussion om alla mediciner och kompletterar patienten tar. Patienten kan behöva sluta ta vissa mediciner, bland annat över receptfria läkemedel, under en tid före operationen. Kirurger bör fråga om eventuella redan existerande medicinska tillstånd. Patienten får genomgå några labb tester, såsom fullständig blodstatus, för att utvärdera nuvarande hälsa.

är

Body lift kirurgi vanligen utförs under narkos, som sätter patienten i vila. Längden, mönstret, och antal snitt beror på läge och storlek av huden som kommer att tas bort. Ofta kommer kirurgen att göra snitt som omger midjan, ungefär som ett bälte. Kirurgen kommer att ta bort extra hud och sutur användas för stöd i vävnaderna, vilket bidrar till att bilda det nya organet kontur. Han kommer då att använda suturer eller kirurgisk tejp för att stänga snitt.

Vanligtvis kommer patienterna måste återvinna på sjukhuset för en till tre nätter. De behöver ofta mellan fyra och sex veckor av återhämtning innan den återgår till normal verksamhet, och minst sex till åtta veckor innan du försöker utöva. Svullnad kan kvarstå i ungefär tre månader. Kirurgen kommer att placera en liten, tunn dränering slang under patientens hud för att samla in några ansamlas vätska. Detta kan ofta bort i ungefär två veckor.

Liksom med all kirurgi finns det risker förknippade med dessa förfaranden. Patienten bör vara medveten om att det finns en risk för ärrbildning och missfärgning av huden, liksom infektioner, blodproppar och blödningar. Domningar, hud svullnad och ihållande smärta kan också förekomma. Det är också möjligt att den djupt stöd suturer kommer ytan och måste tas bort. Innan beslut fattas på kroppen hiss kirurgi skall patienten noga väga fördelarna mot riskerna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.