Vad är Airbrush Spray Makeup?

Airbrush spray makeup är en kosmetisk produkt. Det är en typ av stiftelse som skall tillämpas på ansiktet, för att ge huden en jämn, retuscherade utseende. Airbrush spray makeup hittas oftast i en liten kan, och kan placeras i de flesta drugstore och diskbänkar smink bland andra typer av pulver och flytande foundation.

Airbrush Spray smink finns i olika nyanser för lätta, medium, och mörk hy. Det är allmänt rekommenderas att användarna tillämpa denna typ av stiftelse genom att först spraya den på en makeup svamp, sedan använda svampen att tillämpa det jämnt i ansiktet. Använd inte fingrarna att tillämpa den, eftersom det kan överföra bakterier i ansiktet och breakouts orsak. Dyrare typer av airbrush makeup kan sprutas direkt på ansiktet, men dessa är avsedda att skapa ett tunt, jämnt lager som inte kan vara möjligt med direkt tillämpning av andra typer av spray stiftelse. den retuscherade utseende är ganska populär, eftersom det kan göra huden ser nästan por-mindre, hur retuscherade modeller visas på journal annonser. Dessutom täcker den effektivt upp rodnad, ärr och fläckar, och kan ge huden en slät och jämn utseende. Airbrush spray makeup används ofta tillsammans med makeup primer, vilket är en klar, matt bas appliceras på ansikte innan fonden att täppa till eventuella brister och ge en mjuk duk för stiftelsen. Concealer kan också tillämpas på särskilt besvärliga områden, följt av stiftelsen. Var noga med att blanda stiftelse samt för att inte skapa en definierad linje vid jawline eller öron.

Airbrush Spray makeup kan fungera bra för personer som har relativt normal hud, som inte är för torr eller för fet. De med torr hud kommer att vilja använda en fuktkräm först, för att förhindra att spraya makeup från uttorkning och flagna. De med fet eller acne-benägen hud kan ha mer tur med ett pulver stiftelse, som kan förhindra glans visas på pannan och kinderna. Pulver stiftelser tenderar att sitta mer lätt på huden än flytande eller airbrush stiftelser.

En fördel med airbrush spray smink är att det ofta är utformade för att pågå hela dagen, och kan vara ett bra val för människor som är mer aktiva, eller som ofta tycker att deras makeup att avtar snabbt. Personer som visas på kamerans regelbundet, till exempel korrespondenter tv-nyheter, ofta använder airbrush spray makeup för ett fläckfritt utseende på skärmen. Vissa personer kritiserar airbrush spray smink, säger det ser onaturligt, men detta ofta har mer att göra med tillämpningen teknik än makeup själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.