Vad är Acrylic naglarna?

akryl naglar eller acryl "är konstgjorda naglar som finns i en mängd olika färger och längder, och skapas av en blandning av en vätska monomer som etylmetakrylat (EMA), och polymer pulver. Efter blandningen tillämpas på naglarna, börjar det att hårdna i ca 30 sekunder och når en helt solid state i ungefär en timme. Akryl naglar får användas yrkesmässigt på en salong, eller hemma med en akryl nagel kit. Akryl naglar bör avlägsnas genom blötläggning spikarna i ett lösningsmedel bestående av aceton, en process som tar ungefär en halvtimme. Akryl naglar får aldrig snäste av, vilket kan leda till brott på den naturliga nageln.

Akryl naglarna har blivit ett populärt alternativ till tryck-på naglar och växer ur sin egen naturliga naglar på grund av sin hållbarhet och variation av stilar och färger. För dem som föredrar en naturlig, klassisk look, är en av de mest populära akryl stilar på fransk manikyr, som har en naturlig rosa nagel med vit spets. Förutom oval, kan akryl naglar funktionen även andra former, inklusive rektangulära och diagonala konturer. Akryl naglar tillämpas ofta för speciella tillfällen som bröllop och semestrar, och tjäna en funktionell roll som avskräckande att bita sina naglar. Akryl naglar kan också fungera som en skyddande beläggning mot nagel går sönder och spricker.

Akryl naglar kräver tillämpning av en särskild olja en gång om dagen, för att bibehålla sin styrka och finish. Handskar bör bäras över akryl naglar innan du använder rengöringsmedel, som kan innehålla kemikalier som orsakar akryl till discolor och försvaga. Vätskan monomer används i akryl spiken blandningen kan påverka huruvida skada på den naturliga nageln vid tillämpningen akryl naglar. Vätskesystem EMA är det mildaste alternativet för naglar, men det är dyrare än andra vätskor som används i processen, såsom metylmetakrylat (MMA), som kan orsaka hudirritation, svullnad, allergiska reaktioner, och missbildningar i naturlig nagel tillväxt.

Några populära alternativ till akryl naglar inkludera UV gel naglar, tillverkad av en polymer harts som härdar i UV-ljus, liksom silke eller glasfiber wraps. Dessa wraps skapas från bitar av faktiska glasfiber eller silke, formade av naturliga nageln yta eller spets och förseglad med ett lim eller harts.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.