I Makeup, Vad är ljus diffusorer?

makeup, är lätta luftdon mikroniserade mineralpartiklar som följer smidigt på huden, reflektera ljus från fina linjer, rynkor, eller rodnad. Ljus diffusorer kan också helt enkelt vara krossade mineraler i makeup, dessa partiklar är något större än mikroniserat partiklar, men båda fungerar på samma sätt och kan sprida ljus. Light diffusorer normalt återfinns i produkter som appliceras på ansikte, inklusive fuktighetskräm, primer, ögonkräm, och vätska eller pulver stiftelse. Diffusorer kan också ses i vissa body lotion.

Light sprida makeup verk genom att fylla i fina linjer, rynkor och andra brister och reflektera ljus ifrån dem. Det gör huden verkar ljusare, fräschare och friskare och ofta arbetar för att lysa upp och belysa ansiktet. Det jämnar ut strukturen på huden och gör att porerna verka mindre, samt minska uppkomsten av rodnad.

Av dessa skäl, smink som innehåller ljus diffusorer är ganska populär. Vissa användare har uttryckt farhågor över säkerheten av mikroniserat partiklar i makeup, som anger att det är möjligt för partiklar att komma in i blodomloppet, har detta dock inte ännu visat sig. De berörda om säkerheten kan välja att använda ljus sprida makeup som innehåller krossade mineraler snarare än mikroniserat mineraler, som är större.

Om en stiftelse eller lotion innehåller lätt spridare, kan den användas över hela ansiktet. Stiftelsen kommer i olika nyanser för att matcha hudfärgen i ett så naturligt sätt som möjligt. Om makeup är tänkt att användas som vitmedel bör dock endast tillämpas på specifika områden, såsom ögonbrynsbenet, ben kind, och längs käken linjer, liksom alla andra områden som behöver klarnade eller markerat. Eye krämer innehållande ljus diffusorer kan tillämpas under ögonen för att dölja uppkomsten av mörka ringar.

Liksom med smink, ljus sprida smink ska tvättas bort i slutet av dagen med ansiktet tvätta eller makeup remover . Många typer av makeup som innehåller ljus diffusorer är utformade för att inte täppa till porerna. Faktum partiklar några moisturizers som innehåller ljus sprida även innehålla akne-fighting ingredienser, såsom salicylsyra eller bensoylperoxid, samt ingredienser för att lugna rodnad, såsom Mattram.

Makeup innehåller ljus diffusorer generellt prissatt jämförbar med andra typer av makeup och är tydligt markerade som innehåller ljus sprida partiklar. Solskyddsmedel kan också läggas till denna typ av smink, men det är mindre vanligt. Om inte, kom ihåg att tillämpa solskydd varje dag under foundation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.