I Hair Coloring, Vad Double process?

Stripping en persons naturliga hårfärg och sedan tillämpa en ny färg kallas dubbel process hårfärgning. Dubbel process används vanligen när man byter från en mörk hårfärg, som brunett, en mycket ljusare, blond färg. Detta i två steg färg förändringsprocessen är permanent, och den naturliga färgen kommer att märkas som rötterna till håret växa ut igen. i en dubbel process hårfärg förändring, är det första steget kallas blekning . Ammoniak och peroxid används för att beröva de flesta av den naturliga färgen ur håret. Det är viktigt att hålla blekmedelslösning bort från hårbotten för att undvika hudirritation. Vid denna punkt, håret kommer sannolikt att se gul eller orange.

Toning inträffar när den nya färgen läggs under det andra steget. Nya hårfärg blandas med liten mängd naturliga färg molekyler kvar i håret. Den resulterande kombinationen är den nya permanenta färgen som inte kan tvättas bort. Eftersom den nya färgen reagerar med en persons naturliga hår, kan samma hårfärgningsmedel ser olika ut på varje person. En strand test rekommenderas att förhandsgranska färgen. I en strand test, bara en liten bit av håret är färgat. På detta sätt kan en person se vad den nya hårfärg kommer att se ut innan färgning hela hår. Det måste vidtas för att bevara och skydda håret som har färgats med en dubbel process. Special schampo och balsam finns tillgängliga som kan hålla hårfärg ljus och skydda håret från brott. Eftersom färgförändring är dramatisk, kommer att fördubblas bearbetas hår ofta behöver röra fönster när håret växer ut för att avslöja den naturliga färgen på rötterna. Samma dubbla process kan användas för att färga rötterna så att de matchar resten av håret.

Allvarlig skada på håret är möjlig under dubbelt fyrfärgsprocess hår förändringar. En mer subtil process som kallas enda process färgning kan begränsa brott. I samma process, är en ny färg läggs till den naturliga hårfärg i ett steg. Den naturliga färgen inte tas bort. De två färger kombineras för att skapa en ny hårfärg.

Lägga Färgmarkeringar är ett annat alternativ. Ammoniak och peroxid används på vissa delar av håret ljusare. Denna förändring är ofta mindre dramatisk än en dubbel process hårfärg förändring. Höjdpunkter skapa en blandning av naturlig och färgat hår färger. Höjdpunkter används ofta runt ansiktet för att göra hudton och ögonfärg ser ljusare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.