Hur väljer jag det bästa Shea Butter Body Wash?

att välja den bästa Shea smör tvätta kroppen, bör du börja med att försöka flera alternativ under loppet av några månader och jämföra dina resultat. Eftersom varje alternativ kan ta flera tvättar för dig att dra full effekt bör du använda var och en under loppet av en vecka eller så för att fullt ut uppleva hur din hud reagerar. Om du upplever någon rodnad eller irritation, sluta använda och byta till en färg-och doft-fri tvål tills irritationen försvinner.

Sheasmör är en naturlig hud mjukgöraren som kan återfuktande flesta delar av kroppen. Det finns olika produkter som innehåller denna ingrediens, så väljer de bästa Shea tvätta smör kropp kommer troligen att kräva några försök och misstag. När du gör ditt första val, kan du välja en body wash baserad på varumärket eller genom att välja den bästa doft. Du kan också göra ditt val genom att välja en som är gjord för känslig hud eller som är alla fysiska eller ekologiskt. Använd kroppen tvätta vid nästa dusch eller bad. Använd inte några andra produkter på huden under denna tid, inklusive lotion. Detta sätt, om du har en allergisk reaktion, vet du exakt vilken produkt som orsakat den. Om du bestämmer dig för att det första alternativet är inte den bästa Sheasmör Body Wash, då kan du gå vidare till ett annat märke eller typ. Vissa problem, såsom oiliness efter tvätt, får synas på en gång. Annars bör du hålla med varje alternativ i flera dagar för att vara säker på dess effektivitet. Fortsätta försöka olika typer att välja den bästa tvätt Shea smör organ för din hudtyp. Om du har kontinuerlig allergiska reaktioner eller dåliga resultat, kan du överväga att Sheasmör kanske inte är kompatibel med din hud. Detta inträffar sällan, men om det inte finns några andra vanliga ingredienser i varje alternativ, då Sheasmör är sannolikt orsaken till fortsatt irritation. Du kan överväga att be din läkare eller dermatolog för allergivänliga alternativ eller naturliga produkter som inte innehåller artificiella ingredienser eller dofter.

När du väl har kunnat välja de bästa Shea tvätta smör kropp, kan du infoga andra kosmetiska ex tillbaka till din hudvård rutin. Du kan också välja att köpa lotion och krämer som är utformade för att gå med kroppen tvätt du har valt. Detta kan hjälpa dig att få maximalt resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.