Hur väljer jag det bästa Moisturizing Body Cream?

Du kan välja den bästa återfuktande kräm genom att testa olika märken och formler för att hitta det som passar bäst för din hud. Alltid behandla alla hud allergi eller känslighet du har upplevt tidigare, och läsa varje produkts ingredienser noga så att du undvika hudirritation. Gemensamma fuktighetsbevarande läkemedel inkluderar Shea och kakaosmör, som båda finns naturligt och ger maximal fukt till rimliga kostnader. Det finns olika sätt att välja den bästa återfuktande kräm, och det finns många olika alternativ i olika prisklasser. Kom ihåg att dyrare betyder inte alltid en bättre produkt, så du kan göra bättre genom att välja det minst dyra krämer och sedan arbeta dig uppåt om du inte hittar det du letar efter direkt. Använd endast en typ av organ grädde i taget, på så sätt om du har några allergiska reaktioner eller hudirritation du vet vilken produkt som bär skulden. prova varje kroppslotion, se till att fördela produkten jämnt över huden och gnida det i ordentligt för att se korrekt absorption. Ge eventuellt överflödigt grädde tid att torka innan du bestämmer dig för om du inte gillar hur det känns på huden. Vissa problem, som en alltför fet kräm, kan märkas direkt. Om det inte finns några uppenbara problem första gången du använder en viss produkt, att använda det som riktas till en vecka att notera eventuella förändringar i huden. Du kanske kan välja det bästa återfuktande kräm genom att göra detta med bara en kräm.

Trying och jämföra två eller flera organ krämer på detta sätt kan behövas dock att noggrant välja den bästa återfuktande kräm. Extra noga med hur din hud känns i slutet av varje testperiod att konstatera om det känns mjukare och smidigare. Om du märker någon förändring alls, eller om du upplever klåda eller hudirritation, sluta använda produkten. Allvarlig irritation bör undersökas av en läkare.

Kom ihåg att du kanske behöver en annan återfuktande kräm för olika delar av kroppen. Krämer som skulle arbeta på benen eller armarna kommer sannolikt att bli alltför fet för användning i ansiktet, men kanske inte tillräckligt effektiv för grov områden som bottnar i dina fötter eller armbågar. Experimentera med olika krämer tills du har en som lämnar din hud känsla mjuk och smidig utan att vara fet. Breakouts är också ett tecken på att ett annat alternativ kan vara bäst, i första hand om din hud är utsatt för akne och blemmor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.